Tuck: 307. kolo DVD naslova

Kompanija Tuck Vision izdala je 307. kolo DVD naslova u kome dominiraju filmovi o Džejms Bondu, uz jedan film Džekija Čena i domaći filmski triler “Miloš Branković” u režiji Nebojše Radosavljevića.

Diamonds are forever

Dijamanti su večni

Režija: Guy Hamilton
Uloge:
Sean Connery, Jill St. John, Charles Gray
Žanr: Akcija
Trajanje: 121 min

Istražujući tajanstvene aktivnosti u svetu trgovine dijamantima,007 (Šon Koneri) otkriva kako njegov zli suparnik Blofeld (Čarls Grej) stvara rezerve dragulja kako bi ih iskoristio za svoj smrtonosni laserski satelit. Uz pomoć predivne krijumcarke Tifani Kejs. Bond se sprema da zaustavi ludaka, dok u isto vreme sudbina sveta visi na tankoj niti.

 Tuck-Diamonds-are-forever

For your eyes only

Samo za tvoje oči

Režija: John Glen
Uloge:
Roger Moore,Carole Bouquet, Topol, Lynn-Holly Johnson
Žanr: Akcija
Trajanje: 121 min.

U stranim vodama potopljen je britanski brod. Svetske supersile započinju grozničavu trku kako bi se dokopali njegovog tereta kontrolnog sistema za nuklearnu podmornicu. 007 ( Rodžer Mur ) biva gurnut u jednu od svojih najuzbudljivijih avantura u kojoj će naš junak pokušati da spreči globalno razaranje.

 Tuck-For-Your-Eyes-Only

Live and let die

Živi i puste druge da umru

Režija: Guy Hamilton
Uloge:
Roger Moore,Yaphet Kotto, Jane Seymour,
Žanr: Akcija
Trajanje: 117 min.

Šarmantan,oštrouman i smrtonosno uverljiv, (Rodžer Mur) se ujedno predstavlja i kao ugodan, sofisticiran i vrlo opasan Agent 007 u ovom zabavnom i napetom obračunu sa zloglasnim kraljem droge koji je odlučan u nameri da eliminiše Bonda i zavlada svetom.

 Tuck-Live-and-Let-Die

Moonraker

Operacija svemir

Režija: Lewis Gilbert
Uloge:
Roger Moore, Lois Chiles, Michael Lonsdale
Žanr: Akcija
Trajanje: 122 min

Agent 007 odlazi u orbitu u ovoj impresivnoj avanturi ispunjenoj akcijom. Istražujući otmicu američkog svemirskog autobusa, Džems Bond i predivna agentkinja CIA-e Holi Gudhed (Luis Čils) se iznenada sukobljavaju sa Hugom Draksom (Majkl Lonsdejl), pomahnitalim industrijalcem, čiji je zastrašujući plan uništenje života na Zemlji.

 Tuck-Moonraker

The man with the golden gun

Čovek sa zlatnim pištoljem

Režija: Guy Hamilton
Uloge:
Roger Moore, Christopher Lee, Britt Ekland
Žanr: Akcija
Trajanje: 120 min

Džems Bond (Rodžer Mur) nalazi ozbiljnog suparnika u Francisku Skaramangu (Kristofer Li), čuvenom ubici čije je oružje specijalni zlatni pištolj. Kada se Skaramanga dokopa neprocenljivog konvertora energije Solex Agitatora, agent 007 će morati da vrati uređaj i suoči se s iskusnim ubicom u izuzetno napetom smrtonosnom dvoboju.

 Tuck-The-Man-With-the-Golden-Gun

The spy who loved me

Špijun koji me je voleo

Režija: Lewis Gilbert
Uloge:
Roger Moore, Barbara Bach, Curd Jürgens
Žanr: Akcija
Trajanje: 121 min

Džems Bond (Rodžer Mur) i prekrasna ruska agentkinja Anja Amasova (Barbara Beč) udružuju snage u istrazi nestalih savezničkih i ruskih atomskih podmornica sledeći smrtonosni trag koji vodi prema milijarderu, tajkunu Karlu Strombergu (Kurt Džangers). Uskoro se saznaje da su Bond i Anja jedina nada za spas sveta, jer otkrivaju pakleni plan nuklearne katastrofe.

 Tuck-The-Spy-Who-Loved-Me

Police Story 1

Policijska priča 1

Režija: Jackie Chain
Uloge: Jackie Chain,Brigitte Lin, Maggie Cheung
Žanr: Akcija
Trajanje: 99 minuta

Hong Kong klasik, Policijska priča obeležava ulazak Dšeki Čena u svet velikih kaskaderskih akcionih filmova, koji će potom postati njegov zaštitni znak.
Čen igra poštenog, neambicioznog policajca Ka- Kui Čena, kome je dodeljen zadatak da zaštiti Salinu, čije ključno svedočenje bi moglo da privede pravdi mafijaškog bosa Čua.Ipak svedok uspeva da pobegne od Ka-Kuija, a bez dokaza protiv njega, Ču biva oslobodjen i priprema osvetu podmećući Ka-Kuiju ubistvo. Ka-Kui primoran da krene u bekstvo, a kako vreme izmiče, mora brzo da nadje i spasi Salinu od sigurne smrti, kao i da dokaže svoju nevinost.
Policijska priča je proslavljena zbog svojih neverovatnih akrobacija. Film pun akcije i komičnih gegova, a Čenova duhovitost i harizma prikazana u potpunosti. Za fanove Džeki Čena, ovo nije samo obavezna „ lektira“, nego i deo kolekcije koji se mora imati.

 Tuck-Policijska-Prica

Miloš Branković

Režija: Nebojša Radosavljević
Uloge: Miloš Vlalukin, Jovana Stipić, Nebojša Milovanović, Nada Šargin, Petar Božović
Žanr: Triler
Trajanje: 90 min.

 

Ovo je priča o zločinu, kazni i pravdi. Ova poslednja je najveći gubitnik. Miloš Branković je običan mlad čovek, koji samo želi da bude uspešan arhitekta i da voli Aleksandru. Bez razloga, postaje predmet maltretiranja ulične bande i žrtva prevare. Život mu se pretvara u noćnu moru. Pokušavajući da uzvrati, ubija nekoliko ljudi. Da li je ubica ili borac za pravdu? Ko je Miloš Branković? Teška priča o zlim vremenima u Srbiji s početka 21. stoleća.

 Tuck-Milos-Brankovic

 

clip_image0014

Ostale vesti iz kompanije
Tuck Vision

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: