Top50 2023

Tuck: 316. DVD kolo (25. februar 2010.)

PCPress.rs ImageFinal Destination 4
Poslednja ekskurzija 4

Režija: David R. Ellis
Uloge: Bobby Campo, Shantel Van Santen, Mykelti Williamson
Žanr: Horor
Trajanje: 78 min
Serijal filmova koji zalazi u vaše najdublje strahove se vraća novim maštovitim poglavljem koji pruža očekivano, ali na mnogo neočekivanih načina! Čudna opomena naterala je prijatelje da napuste trkačku stazu, malo pre lančanog sudara koji je prouzrokovao strahoviti požar. Prevarili su smrt, ali smrt ne odustaje. Reditelj filma Zmije u avionu vam predstavlja  jezivo inovativnu priču o žestokoj borbi prijatelja da sačuvaju u životu sebe i druge.

Specijalni dodaci:

• Sedam promotivnih trejlera
• Devet izbrisanih scena
• Bioskopski trejler

PCPress.rs ImageMy Sister’s Keeper
Moj anđeo čuvar

Režija: Nick Cassavetes
Uloge: Cameron Diaz, Abigail Breslin, Alec Baldwin, Jason Patric, Sofia Vassileva
Žanr: Drama
Trajanje: 109 min
Šta održava porodicu? Nik Kasavetes, reditelj filmova Beležnica i Džon Kju, ponovo pokazuju svoju sigurnost u pisanju o dubokim ljudskim emocijama u ovom inspirativnom filmu o ljubavi u porodici uzdrmanoj i ujedinjenoj bolešću jednog deteta. Kameron Diaz, Ebigejl Breslin, Alek Boldvin i drugi glumci čine izuzetnu glumačku ekipu u priči o jedanaestogodišnjoj devojčici Ani Ficdžerald, začetoj s namerom da bude donator svojoj oboleloj sestri, koja traži pravo na to da sama odlučuje o svom telu. Ovaj akt slobodne volje može razdvojiti Ficdžeraldove, ali može biti prvi korak ka trijumfalnoj požrtvovanosti, dostojanstvu i onome što čini porodicu.

Specijalni dodaci:
• Tri promotivna trejlera
• Osam izbrisanih scena
• Bioskopski trejler

Kritike:
• “Nežan i jako dirljiv. Neposredno osvaja publiku.” – Roger Ebert, CHICAGO SUN-TIMES
• “Neverovatno dirljiv i istinski bolan.” – Jeffrey Lyons, NBC/“REEL TALK“

PCPress.rs ImageOrphan
Siroče

Režija: Jaume Collet-Serra
Uloge: Vera Farniga, Peter Sarsgaard, Isabelle Fuhrman, Jimmy Bennet
Žanr: Triler
Trajanje: 121 min

Čini se da nesreća prati devetogodišnju Ester. Bila je siroče u rodnoj Rusiji, a njeni poslednji usvojitelji poginuli su u požaru koji je Ester jedva izbegla. Dolaskom u novu porodicu Koleman život joj je ponovo lep.. sve dok njena drugarica iz razreda nije doživela ozbiljan pad sa tobogana, a časna sestra iz sirotišta pretučena na smrt. Tada se nova majka male Ester zapitala da li je tragični požar zaista bio nesrećni slučaj?
Ovaj psihološki triler će zarobiti publiku iznenađujućim obrtima zategnutim stegama misterije, sumnje i straha. Nikada nećete zaboraviti Ester. Tako slatku. Tako pametnu. Tako kreativnu. Tako uznemirenu.

Specijalni dodaci:
• Tri promo trejlera
• Izbrisane scene i alternativni kraj
Kritike:
• TV SECOND PREVIEW  „SJAJNO URAĐEN TRILER SA ZAPANJUJUĆIM PREOKRETOM.” – Jeff Craig, SIX

PCPress.rs ImageShorts
Čarobni kamen

Režija: Robert Rodriguez
Uloge: Jon Cryer, William Macy, Leslie Mann, James Spader
Žanr: Avantura
Trajanje: 86 min
Dok odrasli rade u kompaniji Blek Boks ne bi li unapredili bežičnu električnu napravu koja je ovogodišnji pravi hit visoke tehnologije, dečak iz komšiluka Tobi „Tou“ Tomson ima nešto mnogo bolje: Pronašao je kamen želja. Oprezno sa željama, Tou!
Tvorac filma Deca špijuni Robert Rodrigez napisao je i režirao ovu zabavnu priču o haosu koji izbija kada se i stariji i mlađi dočepaju kamena prošaranog duginim bojama. Da li želite da se družite sa vojskom minijaturnih vanzemaljaca, da pretvorite mnogo dosadnog brata u bubu ili da posedujete brdo para ili možda da budete najmoćnija osoba na svetu? Sjajnu glumačku postavu u urnebesnim i neverovatnim pričama o čarobnom kamenu čine Džon Krajer, Vilijam H. Mejsi, Lesli Man i Džejms Spader.
Specijalni efekti:
• Deset minutna škole filma: Short Shorts
• Deset minuta škole kuvanja: čokoladne grickalice čajni kolačići

Kritika:
• “Beskrajno maštovit. Najoriginalniji film godine.” — Mike Sargent, WBAI – RADIO/NEW YORK

Izvor: Tuck Vision

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,