ERP 2024

Tuck: 327. kolo BD/DVD izdanja

Novo kolo BD/DVD izdanja iz kuće Tuck vision obuhvata šest naslova, od kojih se samo jedan (ali vredan) našao i u HD varijanti na Blu-ray mediju.

Originalni naslov Prevod naslova Cena
SEX AND THE CITY 2 SE (DVD) SEKS I GRAD 2 SE (DVD) 999.00
LOSERS LOSERS 799.00
COP OUT DVA PANDURA 799.00
NIGHTMARE ON ELM STREET 2010 STRAVA U ULICI BRESTOVA 2010 799.00
JONAH HEX JONAH HEX 799.00
DATE NIGHT NOĆ ZA PAMĆENJE 799.00
KNIGHT AND DAY NEVINE LAŽI 799.00
SEX AND THE CITY 2 (BD) SEKS I GRAD 2 (BD) 2499.00

SEX AND THE CITY 2 / SEKS I GRAD 2

300_BRReditelj: Majkl Patrik King

Scenarista: Majkl Patrik King

Uloge: Sara Džesika Parker, Kim Katral, Kristin Dejvis, Sintija Nikson

Žanr: komedija

Trajanje:.140 minuta

„SEKS JE JOŠ BOLJI PO DRUGI PUT“

Zabava, moda, prijateljstvo: Seks i grad 2 ponovo donosi sve to i više dok se Keri (Sara Džesika Parker), Samanta (Kim Katral), Šarlot (Kristin Dejvis) i Miranda (Sintija Nikson) okupljaju za još jedan zalogaj Velike Jabuke – i više od toga – u urnebesnom nastavku. Šta se dešava pošto kažete „da“? Život je sve ono što su naše dame ikada želele, ali ovo ne bi bio Seks i grad da život nema još nekoliko iznenađenja. Na kraju krajeva, ponekad jednostavno morate da odete nekuda sa devojkama.

SPECIJALNI DODACI

Intervju sa Sarom Džesikom Parker i Majklom Patrikom Kingom

Muškarci u filmu Seks i grad- Majkl Patrik King i Mario Kantone osvrću se na devojke i njihove momke- Sadrži i zabavni POP kviz!

Povratak u osamdesete- inspiracija za stajling fantastične četvorke u filmskom flešbeku

Stajling Seks i grada 2- Glamur u izobilju, izuzetni dizajner, Patricia Fild daje ekskluzivni izgled modi u filmu, od gradske mode do šika u pustinji i dalje!

Udaje se za mene, Lajza! – Posetite set ludog venčanja sa jedinstvenom Lajzom Mineli

Seks i grad 2 muzika iz filma: U studiju sa Ališiom Kiz.

Komentari režisera Majkal Patrika Kinga (samo BD izdanje)

Povratak u osamdesete (samo BD izdanje)

JEZICI (BD izdanje):

Češki (5.1), Mađarski (5.1), Poljski (5.1), Ruski (5.1), Tajlandski (5.1), Turski (5.1), Ukrajinski (5.1), Engleski (5.1)

TITLOVI (BD izdanje):

Srpski, Hrvatski, Češki, Estonski, Hebrejski, Mađarski, Korejski, Litvanski, Kantonski, Bugarksi, Engleski, Turski, Tajlandski, Slovenački, Ruski, Rumunski, Poljski, Letonski

KNIGHT AND DAY / NEVINE LAŽI

Mustra_dvd omotReditelj: Džejms Mengold

Scenarista: Patrik O’Nil

Uloge: Tom Kruz, Kameron Diaz, Piter Sarsgard, Viola Dejvis, Olivie Martinez

Žanr: akciona komedija

Trajanje:.109 minuta

Pripremite se za više akcije i smeha uz ekskluzivnu produženu verziju filma Nevine laži. Zvezde filmskih platna, Tom Kruz i Kameron Dijaz, nam dolaze u ovoj seksi akcionoj komediji koja krši sva pravila. Kada Džune (Dijaz), devojka iz malog grada, upoznaje misterioznog stranca, misli da je pronašla čoveka svojih snova. Ali uskoro saznaje da je on super špijun u bekstvu, koji je uvlači u uzbudljivu igru mačke i miša. Dok lete meci i varnice, Džune mora da odluči da li njen “vitez” u sjajnom oklopu samo opasni izdajnik ili je ljubav njenog života.

SPECIJALNI DODACI

Divlji vitez i ludi dani

Nevine laži: Black eye peas i Tom Kruz

Zarazni video: Fudbal

Zarazni video: Udarac

Trejler

COP OUT / DVA PANDURA

Mustra_dvd omotReditelj: Kevin Smit

Scenarista: Rob Kulen, Mark Kuler

Uloge: Brus Vilis, Trejsi Morgan, Huan Karlos Ernandez

Žanr: akciona komedija

Trajanje:.107 minuta

Policajci Džimi Monro i Pol Dodžis spremili su svoje oružje za naoružanog ubicu. Složili su se da pucaju na 3. Ali, čekaj malo, da li to znači 1… 2… pucaj, ili 1… 2… 3… onda pucaj? Snažni udarci i još snažniji smeh (ili je obrnuto) sevaju kada se akciona zvezda Brus Vilis i vrhunski komičar Trejsi Morgan udruže kao prgavi, ali požrtvovani bruklinski policajci. Kevin Smit (Prodavci, Lud za Ejmi) režira ovu uzbudljivu, otkačenu akcionu komediju, dok naši momci tragaju za ukradenom savršeno očuvanom bejsbol karticom iz 1952 (Džimiju je potrebna da bi finansirao ćerkino venčanje), a taj lov će ih uvesti u rat sa opasnim dilerima droge. Naoštrite se, obožavaoci. Momci su spremni da vas povedu na jednu dobru staru makljažu!

SPECIJALNI DODACI

Izbačene scene

DATE NIGHT / NOĆ ZA PAMĆENJE

Mustra_dvd omotReditelj: Šon Levi

Scenarista: Džoš Klausner

Uloge: Stiv Karel, Tina Fej, Mark Volberg, Dzejms Franko, Rej Liota, Mila Kunis, Mark Rufalo

Žanr: Komedija

Trajanje:.101 minut

Stiv Karel, Tina Fej i Mark Volberg u neverovatno zabavnoj komediji! Kler i Fil Foster su bračni par iz predgrađa koji žive normalnim životom. Ali slučajna zamena identiteta baca ovaj uobičajni par u izvanrednu avanturu! Prisećajući se lepih zajedničkih momenata, Fil i Kler se bore sa korumpiranim policajcima, nemilosrdnim mafijašima i prevarantima. Njihova noć za pamćenje pretvara se u ludu vožnju koju nikada neće zaboraviti.

SPECIJALNI DODACI

Scene u gradu

Specijalni dodatak o snimanju filma

Komentari reditelja

Greške na snimanju

Trejler

LOSERS / LUZERI

Losers_dvd omotReditelj: Silvijan Vajt

Scenarista: Piter Berg

Uloge: Idris Elba, Zoe Saldana, Džefri Din Morgan

Žanr: Akcija

Trajanje:.97 minuta

Eksplozivna akciona priča o izdaji i osveti, film Luzeri prati članove elitne jedinice Specijalnih Snaga koji su poslati na misiju u bolivijsku džunglu. Ali članovi tima – Klej, Džensen, Rouk, Ker i Kugar – uskoro otkrivaju da su postali meta smrtonosne dvostruke prevare od strane moćnog neprijatelja kojeg znaju samo kao Maksa. Koristeći činjenicu da ih smatraju mrtvima, oni pokreću opasan plan da speru ljagu sa sebe i obračunaju se sa Maksom. Pridružuje im se tajanstvena Aiša, prelepa operativka sa sopstvenim planom i sposobna da sama postigne nekoliko poena. Ako mogu da srede Maksa i u isto vreme spasu svet, biće to pobeda za sve u timu poznatom kao Luzeri.

 

A NIGHTMARE ON ELM STREET / STRAVA U ULICI BRESTOVA

Mustra_dvd omotReditelj: Samjuel Bajer

Scenarista: Vesli Strik, Erik Heizer

Uloge: Džeki Earl Hajli, Runi Mara, Kajl Galner

Žanr: Horor

Trajanje: 91 minut

Pet tinejdžera žive u istoj ulici i svi sanjaju zlokobnog čoveka sa unakaženim licem, zastrašujićim glasom i baštovanskim makazama umesto prstiju. Redom, on ih teroriše u njihovim snovima- gde važe njegova pravila i jedini izlaz je da se probudite. Ali kada jedan od njih umre, oni ubrzo postanu svesni da ono što se zbiva u njihovim snovima, da je stvarno i da je jedini način da ostanu živi je da ostanu budni. Dug iz prošlosti je isplivao. Da bi se spasili, moraju da zarone u svoje najbolesnije misli i noćnemore: Fredija Krugera. Džeki Erli Hajli tumači ulogu legenarnog zločinca u ovom savremenom reizdanju klasika horora.

SPECIJALNI DODACI

Ponovno rođenje Fredija Krugera

 

Facebook komentari: