BIZIT plus

U oktobru jubilarni deseti SAP Forum

Kompanija SAP najavila je danas desetu, jubilarnu konferenciju – SAP Forum, koja će se održati 8.oktobra 2014. u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u Beogradu.

sap_logo_dPmEg

Na ovogodišnjem SAP Forumu posetioci će imati pšriliku da čuju veoma zanimljiva izlaganja, a među najvažnijima biće studije slučaja koje će prezentovati sami SAP korisnici, Elektroprivreda Srbije i kompanije Naftna industrija Srbije i Valjaonica bakra Sevojno, koje će na svojim primerima pokazati kako im je SAP pomogao da optimalizuju poslovanje, da rade efikasnije i smanje troškove.

Biće reči i o tome kako je SAP ovim organizacijama omogućio da bolje planiraju poslovne procese, upravljaju finansijama, ljudskim resursima, da imaju bolji uvid u celokupno poslovanje kroz izveštaje u realnom vremenu, odnosno kako su im SAP rešenja omogućila pravovremeni i precizan uvid u najvažnije delove ili kompletno poslovanje.

Posebno će biti zanimljiva studija slučaja Elektroprivrede Srbije – SAP poslovno planiranje i konsolidacija na SAP HANA platformi, jer se ovo rešenje prvi put primenjuje u nekom preduzeću na teritoriji Zapadnog Balkana.

Pored navedenih studija slučaja, na SAP Forumu će se govoriti o najnovijim trendovima u poslovanju i inovacijama koje kompanijama kroz pojednostavljene procese pomažu da posluju bolje i zadrže korak ispred konkurencije.

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,