U prodaji je connect 15

Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) je stigao, a kako radi u praksi provereno je na premijernom modelu Samsung Galaxy Nexus. Za ljubitelje vrhunskih smartfona tu su i Motorola RAZR i HTC Sensation XL kome je kumovala lično Lady Gaga. Kućnim korisnicima predstavljamo sve raspoložive načine na koji mogu da dođu do TV programa, a profesionalcima je namenjeno upoznavanje s Femto ćelijama koje mogu da potpomognu mobilnu mrežu u teškim indoor uslovima. Tu su I novi e-book čitači, tableti, prvi ultrabook, a AnDrooid rubrika nastavlja s upoznavanjem popularnog OS-a za početnike i napredne…

connect-15-cover

 

Samsung GALAXY Nexus

Samsung Galaxy Nexus

Android 4.0 je konačno stigao – za premijeru je zadužen Samsung Galaxy Nexus. Proverili smo da li novi OS i novi smartfon ispunjavaju (velika) očekivanja.

Spider_Front_1, 8/11/11, 11:29 AM,  8C, 4274x2400 (768+2896), 100%, Bent 6 Adjuste,  1/20 s, R42.8, G30.0, B59.6

Delikatna oštrica

Motorola Razr je izuzetno tanak telefon. Od lomljenja i oštećenja štite ga kućište od kevlara i Gorilla staklo, a od primedbi zahtevnih korisnika – brz procesor i OLED ekran.

HTC Sensation XL

Extra Large

Na prezentaciji HTC Sensation XL-a, Lady Gaga je „kumovala“ ovom prilično velikom telefonu.  Zajednički moto im je zabava na najvišem nivou.

connect-15-Tableti

Tableti

Novo izdanje Samsung Galaxy Tab‑a ulazi u ring s novim tabletima kompanija Huawei, Toshiba, Lenovo i Sony.

connect-15-TV

Kako do TV programa?

Da li imate kablovsku TV? A IPTV ili možda satelitsku TV? Kakve su sličnosti i razlike između ovih sistema i kakve mogućnosti postoje kada je televizija u pitanju?

connect-15-Femto

Femto ćelije za gigabudućnost

Femto ćelije su bežični uređaji male snage koji čine most između fiksne i mobilne mreže, čime povećavaju kapacitet mobilnih mreža.

C 63 AMG

Internet u Mercedesu

Iako je do sada bio uzdržan po pitanju infotainment sistema, Mercedes je razvio sistem Comand Online. Verzija za klasu C košta 3070 evra…

 

connect-15-content

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,