U prodaji je PC #229

Januarski praznici pružili su nam priliku da se odmorimo i da odmah posle njih punom snagom prionemo na posao i pripremimo 229. izdanje. Rezultate možete da vidite već sad: papirno izdanje je upravo stiglo u kioske, a za čitanje digitalnog izdanja potrebna vam je aplikacija; ako je do sada niste intalirali, preuzmite je sa adresa https://goo.gl/DbCF5G (Android) ili http://apple.co/1Hg4Csr (iOS).

naslovna-229

A sada pogledajmo šta ćete naći u 229. izdanju: centralna tema je tradicionalni izbor 50 najboljih domaćih Web sajtova i mobilnih aplikacija – saznaćete koji su se sajtovi pokazali najboljim u protekloj godini. CES je nedavno završen, a naši saradnici izveštavaju o tome šta su tamo videli. Virtuelna stvarnost sve više ulazi u naše živote i sve je pristupačnija, a mi smo proverili kako to radi Samsung.

Poslovni korinici će naći informacije o tome kako da izaberu hosting provajdera koji će im najviše odgovarati, a takođe i o načinima kako da optimizuju IT troškove. Grafički profesionalci mogu da pogledaju kako se u praksi ponaša čip AMD FirePro W8100, a svi zajedno imaju priliku da vide kakvi se tehnološki noviteti očekuju u ovoj godini.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  PC Press video: Kako do Midjourney vizuelnih rešenja, Ljubomir Ristić, Comtrade Group
SBB

Tagovi: ,