Until Dawn stiže za PS5 i PC ove jeseni

Remaster igre Until Dawn stiže na PS5 i PC ove jeseni. Sony je objavio ovu vest na svom State of Play događaju nakon što je ranije ove godine nagovestio igru. Kompanija je takođe objavila novi trejler, koji izgleda prilično zastrašujuće. Drugim rečima, taj jesenski datum izlaska počinje da ima smisla iz perspektive tematskih praznika.

PCPress.rs Image

Novi izgled i karakteristike

Remake igre Until Dawn je napravljen u Unreal Engine 5 i sadrži nekoliko novih funkcija koje su nedostajale originalnoj PS4 verziji. Po prvi put ćete moći da doživite akciju iz perspektive trećeg lica, što je prilično zanimljivo. Developer Ballistic Moon, koji je preuzeo igru od originalnog developera Supermassive Games, takođe je rekao da je proširio paletu boja kako bi igra izgledala kinematografski i omogućila kontekstualne animacije kretanja likova.

Očekivani datum izlaska

Još uvek nemamo tačan datum izlaska osim što je najavljeno za jesen, ali bih se kladili bismo se na oktobar. U povezanim vestima, Sony priprema film Until Dawn koji bi trebalo da izađe u skorijoj budućnosti.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *