BIZIT 2022

Velike promene na narednom iPad Pro tabletu

Apple će ove jeseni predstaviti novu generaciju iPad Pro modela, a postoji više glasina o tome šta nas očekuje. Kao i ranije, ovaj tablet će imati 2 izdanja: manji model od 10,5 inča, koji će imati debljinu od 6 mm, kao i veći model od 12,9 inča, debljine 6,4 mm.

Izvršiće se kompletan redizajn iPad Pro familije i Apple će smanjiti debljinu ivica oko tableta. Postoje i naznake da će home taster biti ukinut, kao kod iPhone X telefona koji je predstavljen u proleće 2017. godine, a na njegovom mestu biće Face ID, koji je takođe prvi put predstavljen na iPhone X telefonu. Face ID opcija će navodno raditi samo u portret modu, premda će tablet moći da se koristi i u horizontalnoj, i u vertikalnoj orijentaciji, kao i u svim ranijim generacijama.

Home taster nije jedina stvar koja je odbačena – ukloniće se i ulaz za slušalice od 3,5 mm. Prvi put kada su to uradili, sa iPhone 7 telefonom u 2016. godini, dobili su dosta negativnih kritika. Sada kada su skeptici malo posustali, red je došao na iPad Pro slušalice da se pridruže modelima koji koriste Lightning port. Prema svemu sudeći, ovog puta neće biti toliko kritika od strane Apple korisnika kao što je to bilo sa iPhone 7.

Pročitajte i:  HONOR 70 5G dostupan korisnicima u Srbiji

Nova iPad Pro porodica biće lansirana ove jeseni, zajedno sa novom iPhone 2018 serijom. Verovatno je da će obe imati neku još uvek nenajavljenu varijantu Apple A12 procesora.

Izvor: Hothardware

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,

One thought on “Velike promene na narednom iPad Pro tabletu

  • 6. August 2018. at 13:31
    Permalink

    Apple always coming up with new features to excite customers like me. But new releases disappointing because of repetition of features and battery and other bugs. Hoping they will overcome in this model.

Comments are closed.