BIZIT plus

Verbatim predstavlja nove proizvode na CeBIT-u 2009

verbatim_quadhdd_maliNa ovogodišnjem CeBIT-u, u okviru hale Planet Resseler, Verbatim će predstaviti svoj rastući portfolio proizvoda i usluga koji uključuje novi PCMCIA SSD ExpressCard, kao i eksterni HDD od 1 TB sa četvorostrukim interfejsom. Osim pomenutih proizvoda, Verbatim će predstaviti i nove optičke medijume, kao i rastući asortiman USB diskova velikog kapaciteta, memorijskih kartica i dodatne opreme.
Verbatim će predstaviti tri nova SSD Express Card proizvoda, kapaciteta 16, 32 i 64 GB. SSD ExpressCard iz Verbatima, koja je u skladu sa standardima PCMCIA Express Card, ima pravi PCI interfejs, što mu omogućava do deset puta veće brzine čitanja (800x/120 MB/sec) i šest puta veće brzine zapisa (300x/45 MB/sec) u odnosu na konvencionalne USB uređaje, značajno skraćujući vreme pristupa programima i aplikacijama. SSD ExpressCard takođe troši i manje energije.
verbatim_usb_executive_32gb_maliMac i PC korisnici sada mogu da koriste bilo koji od četiri popularna interfejsa (USB 2.0, FireWire 400 i 800 i eSATA II) za pristup novom eksternom hard disku kapaciteta 1 TB. Uz Plug ‘n’ play funkcionalnost, disk je trenutno spreman za upotrebu. Novi 3,5 inčni GigaBit NAS hard disk kapaciteta 1 TB, zajedno sa nagrađivanim MediaStation Pro od 640 i 750 GB, takođe će biti izložen uz već postojeće eksterne hard diskove od 2,5 i 3,5 inča. Kompletna kolekcija uključuje i Color seriju sa vedrim „trendi” dizajnom.
Na CeBIT-u će Verbatim po prvi put predstaviti nove optičke medije za skladištenje sa različitim premazima za profesionalnu upotrebu CD, DVD i Blu-ray diskova. Ova serija uključuje Glossy Waterproof, Glossy Photo Printable, Archival Gold, Silver Printable i Thermal White and Silver, koje su u skladu sa visokim normama kvaliteta koju propisuje Verbatim. Za kompletiranje ponude pobrinuće se dijapazon dodatne opreme koji uključuje novi 2.1 Multimedia Audio Bar, Bluetooth zvučnike, Bluetooth miš za notebook i punjive baterije, zajedno sa tek predstavljenom serijom bubica, slušalica, miševa za profesionalne igrače, i još mnogo toga.
Ovogodišnji CeBIT biće održan od trećeg do osmog marta u Hanoveru.

Pročitajte i:  PC Press video: Synology - Apple u NAS svetu, Ismar Hota, Synology

 

Izvor: SmartVision

Facebook komentari: