Vertiv™ Liebert® GXT5 UPS: inteligentan i efikasan UPS za zaštitu vaših kritičnih aplikacija

Prvo letnje vrućine, a sada i energetska kriza, predstavljaju pretnju vašem poslovanju tokom cele jeseni. Zato nastavite neometano da poslujete na zadovoljstvo vaših kupaca uz Vertiv UPS rešenja.

PCPress.rs Image

Kritični sistemi koji su temelj vaših poslovnih aktivnosti ne smeju da prestanu s radom. Vertiv vas u tome podržava kako biste optimizovali svoj rad čitavim nizom inovativnih Liebert neprekidnih sistema napajanja i integrisanim UPS rešenjima koja su spremna za rad u budućnosti, a u mogućnosti su da pokriju sve potrebe za rezervnim napajanjem vaše IT infrastrukture, od malih serverskih soba do enterprise i hyperscale data centara izuzetno visokih razmera.

VertivLiebert® GXT5 UPS predstavlja mrežno UPS rešenje dvostruke konverzije koje omogućava vrhunsku zaštitu kod nestanka struje, kao i kontinuirano kondicioniranje električne energije u kompaktnom i fleksibilnom rack ili tower obliku.

VertivLiebert® GXT5 UPS takođe predstavlja jednofazni UPS koji deluje s visokom efikasnošću napajanja, što ga čini idealnim za zaštitu kritične infrastrukture i u centralizovanim te mrežnim edge aplikacijama. Skalabilne mogućnosti rada s odgovarajućim spoljnim baterijskim kabinetima nude dodatnu fleksibilnost kada je potrebno produženo neprekidno napajanje. Dodatno, Liebert® GXT5 omogućava praćenje stanja baterije i predviđanje datuma njene zamene, za inteligentno upravljanje zdravljem baterije.

Pročitajte i:  Vertiv: UPS nove generacije

UPS sistem je jednostavan za puštanje u pogon i održavanje zahvaljujući pristupačnom LCD korisničkom interfejsu te mogućnostima upravljanja na daljinu pomoću Vertiv™ RDU101 komunikacione kartice koja čini Liebert GXT5 kompatibilnim s rešenjima za upravljanje infrastrukturom, poput Vertiv™ LIFE Services, senzora za okolinu, VertivPower Insight i mnogo više. S nivoom efikasnost i faktorom snage rada jedinice koji su vodeći na tržištu, Liebert GTX5 je spreman da odgovori na svaku vašu potrebu u kritičnim aplikacijama. Možete biti sigurni da će vaše poslovanje biti zaštićeno ovim rešenjem kompanije Vertiv.

PCPress.rs Image

Koje prednosti dobijate korišćenjem Liebert® GXT5 UPS-a?

  • Dizajniran je za visok nivo dostupnosti.
  • Vrlo pristupačan način instalacije i rada.
  • Optimizovano upravljanje energijom i kapacitetom.
  • Besprekorna povezanost.

Uz već pomenutu vrhunsku zaštitu od nestanka struje i kontinuirano kondicioniranje električne energije u kompaktnom i fleksibilnom sistemu, Liebert® GXT5 UPS štiti kritičnu opremu od svih opasnosti zbog nestanka, zatamnjenja, pada, prevelikog napona ili šumova u strujnom krugu.

Vertiv™ Liebert® GXT5: pobednička cena uz posebnu „Better Together” ponudu

Iskoristite promotivni kod „BETTER TOGETHER” prilikom kontaktiranja vašeg ovlašćenog distributera kompanije Vertiv u Srbiji – Kim Tec ili Ingram Micro. Posebna ponuda za određene modele Vertiv Liebert® GXT5 UPS-a važi od 1. oktobra do 31. decembra 2022, tokom trajanja „BETTER TOGETHER” specijalne ponude.

Pročitajte i:  Telefónica produžuje sporazum o saradnji sa kompanijom Vertiv

PCPress.rs Image

Zajedno uz pomoć Vertiv proizvoda i usluga rešavamo izazove vaših kupaca vezano za edge infrastrukturu, nezavisno od nivoa kompleksnosti.

Za više informacija o Vertiv rešenjima posetite Web stranicu Vertiv.com ili nas kontaktirajte putem croatia.hello@Vertiv.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,