Vip akcija: besplatan internet za e-banking i m-banking usluge

U saradnji sa nekoliko najvećih banaka u Srbiji, Vip je svojim postpejd korisnicima obezbedio besplatan internet saobraćaj prilikom korišćenja e-banking i m-banking aplikacija.

Ova pogodnost dostupna je u Banca Intesa, Hypo, Raiffeisen, Komercijalnoj i Societe Generale banci, a plaćanje Vip mesečnih računa ovim putem je bez provizije.

Online Banking shutterstock_61853833

Elektronsko i mobilno bankarstvo predstavljaju savremene vidove jednostavnog, brzog i sigurnog obavljanja različitih finansijskih transakcija, plaćanja, provere stanja na računu i prometa preko mobilnog telefona, kompjutera, ili tablet uređaja. Usluge su dostupne sa bilo kog mesta i u bilo koje vreme, 24 sata, 7 dana u nedelji, bez odlaska u banku i čekanja u redovima. Ovo predstavlja podsticaj razvoja svih vidova elektronskog plaćanja u Srbiji kroz obezbeđivanje besplatnog pristupa najmodernijim bankarskim servisima koja su prisutna na razvijenim evropskim tržištima.

Ponuda za Vip-ove postpejd korisnike važi do 30. aprila 2015. godine, za korišćenje interneta u nacionalnom saobraćaju, dok se instaliranje aplikacija naplaćuje po važećem Vip internet cenovniku.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  realme 12 Pro+: Quo vadis, realme?
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,