Računari i Galaksija

VISA: Pratite Svetsko prvenstvo FIFA na fejsbuku

PCPress.rs ImageKompanija Visa Inc., partner Međunarodne fudbalske asocijacije i zvanična platna kartica Svetskog prvenstva 2010, predstavila je danas Visa planer mečeva, aplikaciju namenjenu društvenim mrežama koja pruža mogućnost svojim korisnicima da naprave svoj lični, prilagodljiv, dinamičan raspored za utakmice u okviru FIFA Svetskog prvenstva, koji će moći da podele sa prijateljima putem društvenih mreža kao što je Fejsbuk.

Visa planer mečeva (Visa Match Planer) biće dostupan na engleskom jeziku, japanskom, španskom i portugalskom i biće prilagođen za sve tridesetdve zemlje učesnice. FIFA planer mečeva za Svetsko prvenstvo omogućiće svojim korisnicima i organizaciju rasporeda mečeva koje će gledati, četovanje sa prijateljima, praćenje rezultata i plasman timova kao, i ekskluzivne ponude za kupovinu u FIFA zvaničnim radnjama na sajtu http://www.fifa.com/.

„Fudbalskim fanovima širom sveta veoma je važno predstojeće FIFA Svetsko prvenstvo, a posebno plasman njihovih ekipa. Društvene mreže pružaju jedinstvenu mogućnost izražavanja ličnih stavova i poveziovanje sa prijateljima širom sveta,” izjavio je Vladimir Đorđević, Country Manager kompanije Visa Inc. za Srbiju. “Uz pomoć Visa planera mečeva, u mogućnosti smo da ulepšamo iskustvo fudbalskih fanova širom Srbije.”

Izvor: VISA

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,