ERP 2024

Više od pola miliona poklona za Telenorove korisnike

Svakog petka, počevši od danas pa do sredine januara, svi Telenorovi privatni korisnici imaju mogućnost da osvoje neki od pola miliona poklona u okviru sekcije „Plavi petak“ na Moj Telenor aplikaciji. Očekuju ih brojni telefoni, popusti na telefone i dodatnu opremu, gigabajti, internet za aplikacije, minuti i poruke, a svi učesnici dobijaju nešto – i tako svakog petka, sve do sredine januara.

PCPress.rs Image

„Ova akcija, simbolično nazvana „Plavi petak“, samo je jedna u nizu aktivnosti kojima ćemo zahvaliti svim našim korisnicima. Fond poklona je zaista veliki, biće ih više od pola miliona svakog petka, a najlojalniji korisnici dobiće one najvrednije“, kaže Marija Stojanović, menadžer Službe za upravljanje odnosima s korisnicima u Telenoru.

PCPress.rs Image

Iz kompanije Telenor upućuju poziv svima koji to do sada nisu uradili da preuzmu najnoviju verziju aplikacije Moj Telenor i učestvuju u nagradnoj kampanji. Pored poklona, kompanija je za korisnike pripremila i personalizovane ponude u okviru sekcije „Telenor na Ti”, dostupne na svim kanalima, gde će dobiti različite pogodnosti u zavisnosti od potrošnje i tipa usluga koje koriste.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Yettel aplikacija menja način na koji koristimo tehnologije