BIZIT plus

WhatsApp testira deljenje statusa direktno na Instagramu

WhatsApp radi na funkciji koja će omogućiti da se ažurirani statusi dele na Instagramu.

PCPress.rs Image

WhatsApp radi na funkciji koja pruža mogućnost korisnicima da dele svoje ažurirane statuse i na Instagramu. Funkcija se trenutno testira na Andorid i iOS uređajima. Najnovija verzija aplikacije sadrži novu funkciju.

Podešavanja će biti dostupna u opciji Status, sa mogućnošću deljenja jednog statusa i na Facebook i na Instagramu. Korisnici će moći da isključe kontakte ili da izaberu samo kontakte do kojih žele da stignu ažurirani statusi. Ova funkcija dakle ima belu i crnu listu.

Promene podešavanja privatnosti će se primenti samo na nove objave, a ne na ažurirane statuse koji su prethodno objavljeni. Ažurirani statusi i odgovor mogu da se vide direktno iz aplikacije Instagram, kroz podešavanje publike za priču.

Ova funkcija je odlična za influensere, kreatore i brednove, koji mogu da objave jedno ažuriranje i na Instagramu i na WhatsApp-u, umesto da se trude da naprave isto ažuriranje statusa za obe platforme. Korisnici će moći da zaustave deljenje statusa na platformama u bilo kom trenutku, nakon što se to aktivira.

Pročitajte i:  WhatsApp sada omogućava da prikačite do 3 poruke u četovima

WhatsApp je uveo funkciju orjentisanu na privatnost koja sprečava korisnike da prave snimke ekrana korisnika. Time se podiže bezbednost i sprečava lažno predstavljanje. Korisnici sada mogu da zakače do tri poruke u bilo kom ćaskanju, a ne samo jednu.

Izvor: news9live.com

Facebook komentari:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *