BIZIT plus

WhatsApp testira nove funkcije

Kompanija trenutno testira beta funkciju na Android-u i iOS-u.

PCPress.rs Image

Kontrola privatnosti

WhatsApp bi uskoro mogao da implementira još jednu zakasnelu funkciju. Sa najnovijim beta izdanjem svoje iOS aplikacije, WhatsApp je dodao opciju koja omogućava korisnicima da ograniče određenim pojedincima da vide njihov status, prema izveštajima WABetaInfo.

Ako niste upoznati sa tim delom WhatsApp-a, to je funkcija koja pokazuje kada je neko poslednji put proverio aplikaciju. Na taj način možete da saznate da li je kontakt možda video vašu poruku čak i ako je isključio potvrde o čitanju.

Već neko vreme, WhatsApp omogućava da ograničite ko vidi vaš status. Takođe, možete potpuno da onemogućite funkciju, ali niste imali mogućnost da sprečite određene pojedince da vide te informacije.

Međutim, WhatsApp iOS beta verzija 22.9.0.70 dodaje novu opciju „Moji kontakti osim…“  u podešavanjima privatnosti aplikacije. Prema izveštajima WABetaInfo, dodavanje pojedinca na tu listu takođe sprečava da vidite njihov status.

Takođe, WhatsApp implementira detaljnije kontrole privatnosti za fotografiju na profilu i za određene segmente. Ova funkcija trenutno je u beta testiranju na Android-u i na iOS-u ali verovatno neće proći dugo dok ne bude zvanično dostupna na WhatsApp-u.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Pročitajte i:  WhatsApp uvodi funkciju pop-out četa za Windows beta