BIZIT plus

WhatsApp uvodi novu i uzbudljivu funkciju za svoje Android korisnike

WhatsApp uvodi novu funkciju koja će Android korisnicima omogućiti deljenje muzike tokom video poziva. 

PCPress.rs Image

Android korisnici će moći da zajedno slušaju muziku i gledaju filmove tokom video poziva

Ova funkcija će korisnicima omogućiti deljenje muzike i zvuka tokom video poziva, stvarajući tako angažujuće i interaktivno iskustvo razgovora. Prema izveštaju sa WABetaInfo, neki beta testeri već imaju pristup ovoj funkciji.

Kada neko deli svoj ekran tokom poziva, zvuk koji reprodukuje na svom uređaju takođe će biti deljen sa drugima u pozivu. To znači da preko 2 milijarde aktivnih korisnika širom sveta može da uživa u sinhronizovanom audio iskustvu čak i u jedan-na-jedan video razgovorima. Nova funkcija nije ograničena samo na deljenje muzike, već omogućava učesnicima da zajedno gledaju video zapise sinhronizujući svoja iskustva reprodukcije videa. Ovo stvara virtualnu sesiju gledanja filma ili deljenja sadržaja i promoviše osećaj zajedništva u grupnim interakcijama. Ako koristite iPhone, ova funkcija će raditi slično kao SharePlay, Apple-ova ugrađena funkcija za deljenje muzike i filmova sa drugim korisnicima iPhone-a tokom poziva.

Pročitajte i:  Od sada moguće pinovanje do 3 važne poruke u WhatsApp četovima

Očekuje se da će funkcija biti dostupna većem broju korisnika tokom narednih nedelja, čineći je pristupačnom svima. Sa ovom novom funkcijom, aplikacija za dopisivanje u vlasništvu Meta kompanije konstantno unapređuje korisničko iskustvo i olakšava ljudima ostanak povezanim sa svojim voljenima, posebno u ovim vremenima socijalnog distanciranja.

U drugim vestima, WhatsApp navodno razvija funkciju koja će korisnicima omogućiti pretragu drugih putem njihovih korisničkih imena. Ova nova funkcija će korisnicima omogućiti pretragu drugih jednostavno unošenjem njihovog korisničkog imena u pretragu. Očekuje se da će to olakšati korisnicima pronalaženje svojih prijatelja i povezivanje sa njima, čak i ako nemaju njihov broj telefona. Očekuje se da će ova funkcija biti dostupna u budućem ažuriranju web klijenta.

Izvor: Techlusive

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: