Windows 8 App Development – osvojite jedan od 42 tableta

Kompanija Microsoft odlučila je da nagradi najkreativnije ljubitelje moderne tehnologije, a nagrada, Prestigio MultiPad Visconte Windows tablet, čeka 42 dobitnika. To možete biti i vi ako se pridružite programerima iz 12 zemalja u Windows 8 App Development takmičenju.

Windows-8-app-developmentDa biste učestvovali u takmičenju, potrebno je da napišete Windows 8.1 aplikaciju, publikujete je na Windows Storeu, sa programerskim nalogom registrovanim u zemlji gde imate prijavljeno boravište i registrujete je na http://winappdevcon.promorc.com.  Rok za to je 30. mart 2014. Ne zaboravite i da se prethodno registrujete kao učesnik takmičenja, preko Facebook grupe ili sajta za registraciju.

Sledeći korak u Windows 8 App Development takmičenju biće realizovan 5. maja ove godine, kada će žiri iz kompanije Microsoft odlučiti o pobednicima u više kategorija: za najbolji UX dizajn, najinovativniju aplikaciju, najbolju migriranu Windows Phone aplikaciju, aplikaciju sa najviše preuzimanja, aplikaciju sa najviše ocena i najbolje ocenjenu aplikaciju.

„Microsoft je ponovo dokazao da je najveći prioritet kompanije upravo briga o našim korisnicima. Kome se nije ispunila novogodišnja želja da dobije tablet, sada ima priliku da bude nagrađen za svoju kreativnost i programersko znanje. Nagrade koje dodeljujemo predstavljaju spoj najboljih modernih tehnologija, a takve upravo i zaslužuju naši korisnici”, rekla je Ivana Ćuslović iz kompanije Microsoft.

Pročitajte i:  Microsoft spaja Windows i Surface timove pod jednim krovom

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,