ERP 2024

Xerox iGen4 za jednostavniju i bržu štampu u boji

PCPress.rs Image

Opremljen sa dva Xerox Corporation  iGen4™ štampača, „Conlin’s Digital Print and Copy Center“ može brže da prilagođava boje klijentovog brenda i da proizvodi kvalitetnije otiske za kraće vreme. Kako navodi „King of Prussia“ iz Pensilvanije, dobavljač osnovnih štamparskih rešenja, automatizovano usklađivanje boje koje poseduje iGen4 štampač predstavlja prednost nad konkurencijom i obezbeđuje izvrsnu boju uz manje manuelnog rada.

„Conlin’s“ je jedna od prvih štamparija u SAD-u koja je svom poslovanju dodala iGen4 štampač, najproduktivniji i najkvalitetniji uređaj za digitalnu štampu u štamparskoj industriji, sa isecanjem papira. Štamparija koristi prese kako bi u punom koloru proizvodila knjižice, brošure, priručnike i čestitke. Kompanija pruža usluge širokom spektru klijenata iz raznovrsnih delatnosti kao što su oglašavanje, zakonodavstvo i nekretnine.

„Otkako smo instalirali iGen4 štampače, naši štampari troše sat vremena manje na svakodnevno rutinsko podešavanje i održavanje sistema, a ušteđeno vreme koriste za obezbeđivanje veće ujednačenosti boje (Advanced Color Profiling)“, rekao je Bil Konlin, predsednik firme „Conlin’s Digital Print and Copy Center“.  „Naši klijenti se oslanjaju na nas da im obezbedimo sjajan kvalitet slike – a iGen4 pruža kvalitet ofset štampe – naročito kad je reč o usklađivanju boje.“

Pročitajte i:  PC Press video: Vijetnam, raj za digitalne nomade | Ivana i Goran Babić, Dva ranca beg iz kanca

iGen4 automatizuje dosadnu obavezu obezbeđivanja ujednačenosti boje, što dovodi do preciznije boje, vremenom i povećane stabilnosti boje kao i podešavanje boja u skladu sa Pantone standardom.

Koristeći Xerox’s FreeFlow® Print Server, kompanija je lako integrisala iGen4 štampače u već postojeći tok rada štamparije kako bi podigla efikasnost proizvodnje u celoj organizaciji. Ova kompanija, takođe, koristi i Xerox DocuColor® 8000 Digital Press, Xerox DocuColor 5000 Digital Press, Xerox DocuColor 250 Digital Color Printer/Copier, Xerox 4110® Copier/Printer, Xerox Nuvera® sistem i Xerox DocuTech® 6180 Production Publishers.

Porodična kompanija „Conlin’s“ koristi Xerox tehnologije od svog osnivanja 1980. godine. Prema Konlinovim rečima, njegova kompanija se izdvaja od ostalih po tome što investira u najnoviju tehnologiju kako bi obezbedila bolju uslugu svojim klijentima sada i u budućnosti.

Izvor: New Moment, PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,