Top50 2023

Yandex Go je nagrađen među najboljim mobilnim aplikacijama u Srbiji

Yandex Go, vodeća online aplikacija za naručivanje prevoza i usluga kurirske dostave, osvojila je prestižno priznanje u okviru kategorije Mobilne aplikacije na dodelama nagrada za Top50 najbolje online stvari u organizaciji magazina PC Press. Ova priznanja se dodeljuju već 27. godinu za redom, a ovogodišnja ceremonija se održala se 5. februara u Narodnom Muzeju u Beogradu.

PCPress.rs Image

Nagradu u ime Yandex-a primio je Đorđe Đaković, generalni direktor Yandex Go-a u Srbiji. Ovo priznanje potvrđuje predanost Yandex Go-a pružanju izuzetnog korisničkog iskustva i inovativnih rešenja u mobilnom prevozu i dostavi. U svom govoru, Đorđe je istakao: “Ponosni smo što je broj vožnji, naručenih putem usluge, udvostručen prošle godine i nastavlja rasti zbog razvoja lokalnog tržišta i urbanog okruženja. Zahvaljujući tehnologijama, prosečna zarada vozača takođe je porasla za 30% tokom prošle godine”.

PCPress.rs Image

Yandex navodi da ova nagrada služi kao motivacija za celokupni tim da nastavi sa unapređenjem i pružanjem izuzetnih iskustava korisnicima u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu – gradovima u Srbiji gde su Yandex usluge dostupne. Yandex je ušao na srpsko tržište 2018. godine i od tada beleži uspeh i rast, što potvrđuje otvaranje Yandex-ovog istraživačko-razvojnog centra za razvoj tehnologija za Yandex-ove usluge širom sveta. „Yandex ima za cilj unapređenje celokupnog digitalnog okruženja u zemljama u kojima posluje. Proširujući svoje prisustvo u Srbiji, Yandex želi da doprinese razvoju lokalne IT zajednice u Srbiji, pomažući mladim IT stručnjacima da se afirmišu u svetu IT-a.“ zaključio je gospodin Đaković.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Pratite online ceremoniju svečanog proglašenja Top50 2023 dobitnika!
SBB

Tagovi: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *