Data centri 2024

YouTube kanal Bajko osvojio Nagradu publike na izboru Top 50 za 2019. godinu

Japanske anime su definitivno u modi u Srbiji – ili barem imaju veoma posvećenu publiku! Glasanje za “Nagradu publike” u okviru našeg tradicionalnog konkursa za PC Press Top 50 je završeno, a nagradu za Najbolji online nastup 2019, prema broju vaših  glasova, zaslužio je YouTube kanal Bajko, koji se bavi japanskim anime filmovima i serijama. Čestitamo pobedniku!

PCPress.rs Image

Publika je rekla svoje, a kao što znate, najbolje online stvari proglašavamo u okviru kategorija: News&Media, eCommerce, Business&Society Services, Education&Arts, Home&Entertainment, Sports&Tourisam, Social Networks (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube), Aplikacija, i specijalne nagrade. Glas publike je samo jedna od Top 50 nagrada, koje već 23. godinu za redom dodeljuje PC Press. Ova nagrada je jedinstvena po tome što je od početka do kraja u rukama publike, koja prvo predlaže svoje omiljena onlajn mesta, zatim se glasa za najboljeg od deset njih koji osvoje najviše glasova u predlozima. Za ostale pobednike se brine žiri sastavljen od članova redakcije PC Press, kao i stručnog žirija.

PCPress.rs Image

Evo i kompletnog snimka prošlogodišnje dodele nagrada najboljima na domaćem web-u. Očekujemo istu ili još bolju atmosferu i ove godine! Vidimo se 4. februara u Skupštini grada Beograda, a do tada ćemo saopštavati pobednike po kategorijama kako žiri bude dostavljao svoje odluke o najboljim onlajn mestima u Srbiji!

Pročitajte i:  Preskakanje: YouTube ima novu AI opciju

Prvog među Top 50 pobednicima smo ovim putem dobili, a dobitnici ostalih nagrada će biti objavljeni u februarskom izdanju magazina PC Press, na našem sajtu i društvenim mrežama. Sve dosadašnje pobednike i dobitnike Top50 priznanja možete videti na sajtu www.top50.rs.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,