TrendMicro

YU INFO na Kopaoniku od 13 do 16 marta

Na Kopaoniku će od 13. do 16. marta 2022. godine biti održana 28. konferencija YU INFO. To je jedan od naših najuglednijih i najstarijih stručnih skupova posvećenih informaciono-komunikacionim tehnologijama, prilika da autori radova podele ekspertizu, iskustva i dobru praksu do koje su došli u prethodnom periodu.

YU INFO 2022
YU INFO, konferencija sa 28-godišnjom tradicijom, biće održana od 13 do 16. marta

Konferencija YU INFO 2022 će biti održana hibridno – uživo u hotelu “Grand” na Kopaoniku, prema svim važećim epidemiološkim preporukama, kao i putem Interneta. Na konferenciji će kao keynote predavači govoriti dr Dubravko Ćulibrk, direktor Instituta za veštačku inteligenciju i dr Fotis Psomopoulos iz Instituta za primenjene bionauke iz Soluna.

Abstrakt rada možete da prijavite do 10. februara 2022. Sam tekst rada se šalje kasnije, i biće objavljen u Zborniku konferencije. Više informacija o konferenciji i prijavi radova potražite na adresi www.yuinfo.org.

Paralelno sa konferencijom YU INFO biće organizovana i međunarodna konferencija ICIST 2022, otvorena za sve naučne radove i istraživanja iz oblasti informacionih sistema, softverskog inženjerstva, e-uprave, analize velikih baza podataka, biomedicinskog inženjerstva, veštačke inteligencije i IoT-a. Prijava apstrakta je otvorena do 31. januara 2022. godine, autori će o odluci recenzenata biti obavešteni do 15. februara, a krajnji rok za predaju radova je 1. jun 2022. godine. Više informacija o konferenciji potražite na adresi www.eventiotic.com/eventiotic/conference/icist2022

Facebook komentari:
Pročitajte i:  BIZIT 2022: Uvodno predavanje i poslovni softver
eFakture

Tagovi: , ,

Dejan Ristanović

www.dejanristanovic.com