Računari i Galaksija

Zaboravite na vodootpornost – izgleda da su Samsung-ove slušalice otporne na vatru

Slušalice, naročito bežične bubice, često ispadaju i dok postoje neke koje su bolje od drugih, čini se da su Samsung Galaxy Buds 2 Pro jedne od najotpornijih.

PCPress.rs Image

Izgleda da su ove slušalice preživele požar

Nedavni tvit tehnološkog blogera Maaza Perveza otkriva da čak i nakon što su izgorele u požaru u kući, bubice i dalje rade, uključujući njihovu funkciju pronalaženja lokacije. I dok je funkcija punjenja pupoljaka spržena, Pervez je rekao da su „napravljene kao tenk“.

Još više iznenađuje činjenica da je Samsungov SmartThings Find – njegova usluga za lociranje Galaxy uređaja – takođe radio na njihovom lociranju. Tako Pervez kaže da je uspeo da ih pronađe u ruševinama. Fraza „ustaje kao feniks iz pepela“ pada na pamet kada ga zamišljate kako pronalazi Galaxy Buds 2 Pro u radnom stanju. Jedna od ključnih funkcionalnosti usluge SmartThings Find je da radi kada je van mreže. A ova nedavna priča je najbolji dokaz koji imamo za to.

Ako niste upoznati sa SmartThings Find, Samsung je pokrenuo funkciju lociranja uređaja 2020. Kao i Apple-ov Find My, nudi funkciju van mreže koja vam pomaže da pronađete svoj uređaj. Radi tako što koristi signal drugih Galaxy uređaja za slanje lokacije vaših izgubljenih slušalica.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 Ultra postavlja nove standarde izdržljivosti i jasnoće prikaza uz Corning® Gorilla® Armor

Uzdizanje iz pepela

Kao jedne od najboljih slušalica za umetanje u uši, nije sasvim iznenađujuće što su Samsung Galaxy Buds 2 Pro napravljene tako solidno kao zvuče.

Još uvek nemamo vodič za „najbolje vatrostalne slušalice“, ali da imamo, one bi bile na vrhu naše liste. Mi (srećom) često ne testiramo koliko su slušalice otporne na vatru – postoji testiranje proizvoda, a zatim se proizvod ispituje.

Izvor: Techradar

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,