Završeno takmičenje Samsung Galaxy Note Atelje

Mina Andjelkovic, pobednicaNa završnom događaju takmičenja Galaxy Note Atelje, koji je održan u tržnom centru Delta City, svečano je proglašen autor najboljeg crteža. To je Mina Anđelković koja je kao nagradu dobila Samsung Galaxy Note.

Galaxy Note Atelje trajao je četiri vikenda u tržnim centrima Ušće i Delta city gde su profesionalni karikaturisti, u ovom specifičnom umetničkom ateljeu, crtali karikature posetilaca na Galaxy Note-u. Kao uspomenu na ovaj događaj posetioci su na poklon dobijali svoju portret karikaturu odštampanu na majici i u posebnom Galaxy Note ramu. Pored toga, svi posetioci su imali prilike da učestvuju u takmičenju i osvoje Galaxy Note. Naime, svi zainteresovani su se sami oprobali u crtanju na Galaxy Note uređaju i svoje radove prijavljivali za Fejsbuk takmičenje. Tokom četiri nedelje trajanja aktivacije fanovi Fejsbuk strane Samsung Srbija su glasali za svoje favorite, a od šesnaest finalista sa najviše glasova, stručni žiri je doneo odluku o najboljem crtežu. Predrag Koraksić-Koraks, ugledni karikaturista (predsednik žirija), Marko Herman, urednik Mobilnog magazina i predstavnik Samsunga, gospodin Samon Lim imali su težak zadatak da odaberu pobednika.

Pročitajte i:  Samsung predstavio Galaxy S24 seriju mobilnih telefona

Svih šesnaestoro finalista je na poklon dobilo majicu sa crtežom koji ih je doveo do finala i uramljenu fotografiju u Samsung Galaxy Note ramu.

Novinare je takođe sačekalo iznenađenje u vidu originalnih karikatura inspirisanih medijima u Srbiji, koje je za njih specijalno pripremio Predrag Koraksić – Koraks.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,