Zoom nudi novi alat za beleške

Zoom uvodi alatke za uređivanje tekstova tokom video poziva.

PCPress.rs Image

Korisnici mogu da rade na svojim beleškama van sastanka i da ih dele u bilo kom momentu sa bilo kog mesta. Novu funkciju Zoom predstavlja pod nazivom „Beleške“ koje pružaju korisnicima mogućnost da kreiraju, dele i uređuju tekstualne dokumente tokom video poziva. „Beleške“ nude korisnicima besprekoran način da generišu i dele sadržaj u okviru Zoom Meetings, pružajući mogućnost saradnje u realnom vremenu tokom video poziva. Na ovaj način je eliminisana potreba za prebacivanje između Zooma i alatki za dokumente i beleške ili treće strana. Zahvaljujući novoj funkciji povećava se produktivnost i fokus tokom sastanka.

Funkcionalnost „Beleški“ se proteže na kreiranje dnevnog reda i njihovo deljenje sa učesnicima sastanka unapred. Tokom sastanka, korisnici mogu da otvaraju beleške i pozivaju druge na saradnju u realnom vremenu. Nakon što se sastanak završi, korisnici Zooma mogu da podele beleške sa pojedincima ukoliko je sadržaj značajan.

Pristup beleškama je jednostavan, pri čemu korisnici mogu da im pristupe sa trake za navigaciju tokom sastanka ili da započnu nove beleške tokom sastanka koji su u toku. Platforma je opremila „Beleške“ sa nizom alata za uređivanje koji uključuju opsežne opcije formiranja kao što su stilovi fonta, tačke za nabrajanje, boje i slično. Korisnici mogu da uključe slike i veze u svoje beleške, a sistem automatski čuva sadržaj u redovnim intervalima kako bi sačuvao rad.

Pročitajte i:  Pogledi na Excel tabele

Uvođenje „Beleški“ je dostupno svim korisnicima Zooma bez dodatnih troškova i trebalo bi da bude predstavljeno u narednim nedeljama. Ova funkcija poboljšava Zoomov skup alata, čineći ga još raznovrsnijim za korisnike koji se bave vitruelnim sastancima i zajedničkim radom.

Izvor: Indiatvnews.com

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,