10 godina platforme za dobre i tradicionalne recepte – Recepti i Kuvar Online

U poslednjih 10 godina dana portal Recepti i Kuvar Online privlači veliku pažnju i velike posete, čija je ambicija da predstavlja regionalnu bibliju kulinarstva.

PCPress.rs Image

Od prvog dana, portal su upečatljivo obeležile velike posete zainteresovanih korisnika, koje su učvrstile prisustvo ovog portala na regionalnom tržištu.

Najveći uspeh portala Recepti i Kuvar Online, bio je izbor u Top50 najboljih online stvari, tj. u TOP 5 za kategoriju Moderna porodica, za 2015. godinu, od strane redakcije PC PRESS.

Osim ove velike nagrade, najznačajniji projekat koji je obeležio postojanje portala, bio je priprema knjige Tradicionalni recepti domaće srpske kuhinje, čiji je autor Miodrag Ilić, odgovorni urednik portala. U projektu je aktivno učestvovalo i uredništvo, kao i brojne saradnice portala. Prvo izdanje knjige upravo je rasprodato i priprema se drugo izdanje.

Nagli i upadljivi uspeh ovog portala nije ni malo iznenađujući kad se zna da iza njega stoji porodična kompanija  i projekat u vlasništvu kompanije Linkom-PC doo Beograd, regionalnog ICT integratora.

Na portalu Recepti i Kuvar Online saradnici i posetioci mogu da objavljuju svoje recepte, pronađu neke nove kao i da se informišu o raznim aspektima kuvanja. Započet je tiho, praktično kao tajnoviti pilot projekat, ali je ipak uspeo da za samo nekoliko meseci okupi veliki broj posetilaca i saradnika.

Pročitajte i:  PC Press video: Pratioci su mi pomogli bezbroj puta | Igor Šćepanović Šćepa, Šćepine vragolije

Miodrag Ilić, vodeća osoba ovog projekta i suvlasnik kompanije Linkom-PC doo ima jednostavnu poruku: ”Počeli smo sa ambicijom da pokažemo kako izgleda kada se profesionalna “ukusna” platforma i uzbudljiva tema ponude pametnim i strastvenim korisnicima. Mi smo presrećni zbog dosadašnjeg uspeha, ali naše ambicije su veće, želimo da ovo bude referentna platforma za kulinare, kuvare i sve koji se bave dobrom hranom u ovom regionu pa i šire. Čuvamo tradiciju i gledamo u budućnost.“ 

Kao i svake godine, a uz podršku RTS Šarenice, portal Recepti i Kuvar Online bira najbolji recept godine, tj. najbolji tradicionalni recept. Svečana objava pobednika ovog konkursa za 2023. godinu biće u emisiji Šarenica 25.02.2024., tačno na datum 10 godišnjice postojanja portala.

Recepti i Kuvar Online, registrovani onlajn medij, svakodnevno se stara da na jednom mestu možete da pronađete najbolje recepte za svaku priliku, a uz mnoge druge teme namenjene entuzijastima za zdravo i ukusno kuvanje.  

Facebook komentari: