25 godina Allied Telesis-a

Allied Telesis Kompanija Allied Telesis proslavila je 25 godina postojanja i uspešnog poslovanja u oblasti telekomunikacija i proizvodnje mrežne opreme. Ovaj period obeležile su brojne inovacije, a kompanija je poznata po tome što pruža jednostavna ali efikasna rešenja svojim korisnicima. Četvrt veka postojanja obeleženo je u Beču, a prezentaciju novih proizvoda i rešenja predstavio je Venturino Intrieri, potpredsednik u sektora Marketinga za EMEA region. On je govorio o novim Cloud rešenjima kompanije Allied Telesis, koja svakom korisniku pružaju potpunu sigurnost, bilo da on posluje u privatnom, javnom ili hibridnom Cloud-u.

“Prelazak iz klasičnog ICT okruženja u Cloud predstavlja jedan od najvećih izazova ICT menadžera današnjice. Svaki iskusan ICT profesionalac zna da je adekvatna komunikaciona infrastruktura ključ uspeha ove tranzicije. Neadekvatna, suviše komplikovana ili pak samo bazična mreža može značajno otežati ili čak onemogućiti prelazak u “oblake”, dok dobro osmišljena mreža koja koristi prave tehnologije i adekvatnu infrastrukturu ovaj proces može učiniti sasvim bezbolnim.” – izjavio je Venturino Intrieri i dodao: “Naš data centar SwitchBlade x8112 predstavlja Allied Telesis-ovo novo rešenje na polju Cloud-a i odlikuju ga jednostavnost upotrebe, nimalo komplikovana konfiguracija, mogućnost da podrži više od 2000 korisnika kao i visok stepen fleksibilnosti.”

Pročitajte i:  Data centri: prednosti hlađenja tečnošću u AI okruženju

Allied Telesis proizvodi poznati su i po kompatiblinosti sa opremom drugih proizvođača, ali i po tome što su energetski veoma efikasni. Kada je reč o ekologiji, SwitchBlade x8112 predstavlja najzelenije rešenje na tržištu. 

Facebook komentari: