3D TV Toshiba 40TL938

Pravilan izbor smart televizora može da bude pravi izazov – ako tražite rešenje sa dobrim odnosom cene i mogućnosti, Toshiba ima pravi model za vas.

15_3D TV ToshibaEkran dijagonale 40“ odgovara većini standardnih soba i nudi dobru sliku iz svih uglova, aktivnu 3D tehnologiju, a za ljubitelje sporta i akcionih scena 200 AMR učiniće brze pokrete mekšim tako što umeće međuslike.

Sadržajima sa Interneta i ostalim „pametnim“ tehnologijama možete da pristupite tako što ćete televizor povezati u mrežu, LAN kablom ili preko ugrađenog WiFi adaptera. Toshiba Places nudi pregršt aplikacija za društvene mreže, ali i namenskih servisa za dodatne HD sadržaje, a ako nedostaje neka aplikacija, OpenBrowser će vam ponuditi nesmetan pristup svim sadržajima, na sličan način kao smart telefon ili tablet.

Telefon i tablet možete da koristite za upravljanje televizorom (uz pomoć odgovarajućih aplikacija), a ako imate neki od notebook računara nove generacije, televizor možete koristiti kao veliki dodatni ekran – bez povezivanja kablovima! To omogućava tehnologija WiDi.

Dizajn televizora je privlačan ali i jednostavan, tako da će se lako uklopiti u svaki prostor i omogućiti vam uživanje u novim tehnologijama.

Pročitajte i:  Toshiba priprema HDD-ove kapaciteta većeg od 30 TB

Objavljeno u specijalnom izdanju PC Pressa – ajtinati.

 

Facebook komentari: