Šašave aplikacije

PCPress.rs ImageBreakup Notifier Ova aplikacija zasnovana je na pretpostavci da verovatno imate dvadesetak prijatelja na fejsu s kojima biste se smuvali. Kako ne biste morali da proveravate njihove profile, gledate nove fotografije koje su postavili, tražite sitne znake i čitate između redova kako biste na vreme saznali hoće li se status veze promeniti od „u vezi“ u „slobodan/na“, postoji aplikacija koja će vas blagovremeno obavestiti da je neko tek raskinuo vezu!

Creepy Naziv ove aplikacije verovatno je opravdan zato što vam omogućava da vidite lokacije s kojih su korisnici Twitter-a postavljali postove i s kojih su korisnici Flickr-a aploudovali fotografije. Dovoljno je da ukucate korisničko ime osobe koja vas zanima i mesta će biti prikazana na Google mapi. Navodno je cilj te aplikacije da korisnici Twitter-a i Flickr-a budu svesni toga da ih neko može locirati. Proizvođač je upozorio da se ne preporučuje korišćenje aplikacije za uhođenje nekoga!

Make Me Babies ‒ I ova aplikacija je donekle jeziva zato što, kad postavite fotografiju svog partnera i sebe, koristi tehnologiju za „prepoznavanje lica“ kako bi spojila dva lica u dečje. Međutim, lica koje aplikacija napravi ne izgledaju uvek sasvim ljudski. Amalgam lica ima sve očekivane crte, ali mu nedostaje normalan ljudski pogled u očima.

Pročitajte i:  Grok će uskoro biti dostupan premium korisnicima X-a

Background Check ‒ Ova aplikacija možda i nije loša ako hoćete da saznate što više o novoj osobi pre nego što pristanete da izađete na kafu. Dovoljno je da ukucate ime i prezime osobe koja vas zanima i aplikacija će izbaciti sve podatke koji postoje u virtuelnom svetu o njegovom eventualnom kriminalnom dosijeu, nekretninama, imenima članova porodice. A možete ukucati i nečiju i-mejl adresu i aplikacija će potražiti sve blogove, video-zapise, fotografije i stranice s društvenih mreža koje su povezane s tom adresom.

Baby Manager ‒ Prava stvar za majke koje su toliko opsednute svojom bebom da žele s drugima neprestano da dele sve što je njihovo dete popilo, pojelo ili iskakilo. I to svakog dana. Posle određenog vremena, neurotične majke mogu da prave analize svih podataka koje su prikupile, donose sumnjive zaključke o zdravlju svoje bebe i da gnjave pedijatra pojedinostima još jedne pretrage s Google-a o zamišljenom zdravstvenom problemu. Naravno, ova aplikacija omogućava da majke sve podatke o jelu, spavanju i kakenju dele s drugim majkama na Twitter-u i Facebook-u.

Pročitajte i:  Threads API dolazi u junu 

Izvor: IT News

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,