ACECAD: DigiMemo A402

AceCAD1

Nizgled obična beležnica, krije u sebi mogućnosti sledeće generacije hardvera. AceCAD DigiMemo A402 preneće sve što beležite do vašeg Smartphone uređaja ili PC računara.

Ugrađeni Bluetooth transmiter, preneće sve beleške tačno onako kako ste ih napravili i proslediti kao JPEG, PDF or DHW slike, a Smartphone će ih poslati dalje kao MMS ili kao običan SMS nakon OCR procedure prepoznavanja rukopisa.

U računarskom okruženju, sliku možete proslediti programu Microsoft Office OneNote ili je direktno poslati na željeni mejl.

AceCAD2

Pored funkcija automatskog slanja, uređaj može i da elektronski “pamti” vaše skice i beleške tako što ih sprema u ugrađenu memoriju (32 MB) ili na dodatnu SD karticu.

Uređaj je težak 660 grama, uključujući i četiri AAA baterije sa kojima radi oko 80 sati. Elektromagnetski senzorski mehanizam prenosi pokrete olovke po papiru, a proizvođač garantuje da su pokreti i pritisak olovke verno preneseni čak i kroz 60 papira, koliko je moguće staviti u ovu beležnicu. Priložena digitalna olovka je teška svega 13,8 grama, a “dugmolika” baterija, poput onih za ručne časovnike, obezbeđuje 14-mesečni rad olovke.

Pročitajte i:  Microsoft vas podseća da napustite lokalne naloge na Windows 10

Kontakt informacije:

ACE CAD Enterprise Co., Ltd.

Tel: +886-2-2918-3400
Fax: +886-2-2918-3410

Emily Chuang, Sales Manager: emily_chuang@acecad.com.tw

Detaljniji dokument o ovom proizvodu na engleskom jeziku preuzeti sa našeg sajta (RTF: ZIP, 32KB)

Molimo da se ulogujete, za više kontakt informacija.

Izvor: CeBIT

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,