ePlaneta

Acer objavio novu SpatialLabs kameru za 3D snimanje i slikanje

Acer je predstavio novu SpatialLabs Eyes Stereo kameru specijalno namenjenu za one koji žele da snimaju 3D fotografije i video zapise. Korisnici mogu koristiti ovu kameru ne samo za snimanje 3D sadržaja, već i za livestreaming u 3D-u na YouTube-u i drugim platformama, kao i za obavljanje 3D video poziva preko Teams-a, Zoom-a i Google Meet-a. Kompanija opisuje kameru kao „kompaktnu“ i „džepnu“, sa dimenzijama od 4 x 2,6 x 0,9 inča.

PCPress.rs Image

Karakteristike kamere

Kamera ima rezoluciju od 8 megapiksela po oku i ugrađeno ogledalo za selfije u vodootpornom kućištu. Ležerni korisnici mogu iskoristiti prednosti funkcije elektronske stabilizacije slike (EIS), zajedno sa mogućnostima automatskog i touch fokusa. Ali iskusni fotografi mogu prilagoditi svoj izlaz koliko god žele u ručnom režimu, koji im omogućava podešavanje ISO vrednosti, balansa bele boje i brzine zatvarača.

Funkcija 3D livestreaminga kamere biće omogućena verzijom 3.0 Acer-ovog SpatialLabs Player-a, dok će visokorezolucioni 3D video konferencijski pozivi biti mogući preko widget-a za video pozive kompanije SpatialLabs. Kamera će, naravno, biti kompatibilna sa Acer-ovim uređajima iz serije SpatialLabs, uključujući laptopove sa ekranima bez naočara za 3D prikaz. Ali možete pregledati 3D sadržaj snimljen ovom kamerom čak i na AR ili VR headset-ovima i 3D projektorima drugih kompanija.

Pročitajte i:  Novi Acer monitori donose brže OLED ekrane

Acer SpatialLabs Eyes Stereo Camera biće dostupna u trećem kvartalu godine sa cenama koje počinju od 549 dolara ili 549 evra u SAD-u i Evropi, respektivno.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *