ACR Mobile održao najbrži događaj sezone

Dana 14.10.2021 na NAVAK stazi , jedinoj trkačkoj stazi u regionu, kompanija ACR Mobile održala je svoju prezentciju pod nazivom ACR Super Cars Event, na kojoj je predstavljen njen kompletan portfolio.

PCPress.rs Image

TCL i e-automotive u fokusu

Na događaju su učešća uzeli i principali koji su se okupili kako bi novinarima predstavili svoj kompletan prodajni program i na najbolji način objasnili sve novitete koji nas u narednom period očekuju. Tako su se pripadnicima sedme sile iz kompanije TCL obratili Country Manager Dessi Pencheva i Caroline Le, Product Marketing Manager Evropa koje su nam predstavile novitete kompanije TCL za naredni period.

PCPress.rs Image

U ime kompanije MT Distribution okupljenim novinarima se obratio Aldo Cariati Managing Director koji je predstavnik svetski poznatih brendova Ducati, Lamborghini i Aprili u domenu e-skutera e-bicikala, gde je predstavio plan za naredni period kada je u pitanju evropsko tržište, ali i očekivanja od srpskog tržišta kada su ovi proizvodi u pitanju.

PCPress.rs Image

Brutalna vožnja

Nakon toga prešlo se na test vožnje najbržih automobila u Srbiji ( svi preko 500 ks). U pitanju su bili modeli Alfa Romeo Stelvio QV, Porsche 911, Porsche 911 GT3 RS, kao i BMW M3 i BMW M4 Competition. Nakon test vožnji prešlo se i na takmičenje novinara u brzoj slalom vožnji automobila ,ali kasnije i slalom takmičenju za najbržeg u vožnji električnog skutera Ducati City Cross.

Pročitajte i:  Bezbednost na putevima uz heads-up displej 

Druženje je završeno proglašenjem pobednika u obe kategorije. Više detalja možete videti u priloženoj galeriji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,