ERP 2024

Addiko banka predstavila mRačun

Addiko banka je juče, 4. juna, u video konferenciji predstavila mRačun, novo rešenje u svojoj ponudi digitalnih proizvoda koje podrazumeva otvaranje računa u okviru postojeće mobilne aplikacije, putem video identifikacije korisnika. mRačun postaje potpuno funkcionalan po završetku svih koraka na mbankingu, bez odlaska u banku.

PCPress.rs Image
Vojislav Lazarevic predsednik IO, Mirko Španović zamenik predsednika IO i Radoje Marić menadžer projekta

„U sklopu koncepta praktičnog bankarstva po kome se Addiko banka prepoznaje na tržištu, naš cilj je da što bolje odgovorimo na potrebe klijenata i stoga stalno inoviramo proizvode i usluge koji omogućavaju brzo i lako obavljanje bankarskih poslova u bilo kom trenutku. Okolnosti sa kojima smo se susreli prethodnih nekoliko meseci uticale su na to ljudi sve više menjaju pristup kada su u pitanju svakodnevne aktivnosti, među kojima je i korišćenje bankarskih proizvoda i usluga. U momentu kada se preporučuje opreznost u održavanju društvenih kontakata, uz važeću socijalnu distancu, mi smo ponudili savremeno digitalno rešenje koje predstavlja pravi odgovor na ovaj  izazov“, rekao je Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora Addiko banke.

Procedura otvaranja računa

Račun se može otvoriti brzo, jednostavno i bezbedno, sledeći uputstva kroz mbanking platformu, uz posebnu pogodnost da se čitav postupak može obaviti kod kuće i nije potrebno odlaziti u ekspozituru banke. Dovoljni su mobilni telefon i pristup mbanking aplikaciji Addiko banke koja se preuzima sa Google Play ili App Store.

Pročitajte i:  Tajne finansija i bankarskih ponuda uz Centar za mame i Addiko banku

„Addiko banka kontinuirano usavršava rešenja koja omogućavaju uvođenje inovativnih digitalnih kanala za jednostavnije i udobnije obavljanje bankarskih poslova. mRačun Addiko banke otvara novo poglavlje u digitalnoj transformaciji bankarske industrije, kao potpuni novitet na tržištu Srbije koji pruža unapređeno korisničko iskustvo. Ova usluga je logičan sled jer smo pre više od godinu dana predstavili mKredit za koji se ispostavilo da je klijentima jedan od najinteresantnijih bankarskih proizvoda. Ovoga puta smo osmislili proces koji klijent prolazi u svega 17 klikova“, istakao je Mirko Španović, zamenik predsednika IO Addiko banke.

PCPress.rs Image

Paket mRačuna obuhvata: dinarski tekući račun, devizni tekući račun u evrima, DinaCard debitnu karticu, MasterCard debitnu mirišljavu karticu, elektronsko bankarstvo (Addiko Ebank), mobilno bankarstvo (Addiko Mobile) i aktivaciju SMS servisa. U okviru dinarskog tekućeg računa, preko mobilne aplikacije je takođe moguće aplicirati za dozvoljeni minus i mKredit ako ste klijent Addiko banke.

Svim novim klijentima koji se do septembra budu odlučili da otvore mRačun neće biti naplaćeno održavanje računa, a nakon toga iznosiće 150 dinara mesečno. Klijenti koji prebace platu ili penziju na mRačun tokom trajanja promotivnog perioda u narednih 60 dana, dobiće i poseban poklon – iznos od 2.000 dinara na svom novom računu.

Facebook komentari: