adidas miCoach mobilni trener

Bundle_packagingNakon što je predstavio miCoach aplikacije za iPhone®, Blackberry® i od skora za Android uređaje, adidas je unapredio aplikaciju personalnog trenera. Trkači koji koriste miCoach mobilnu aplikaciju sada mogu da iskoriste prednosti novog sistema treniranja zasnovanog na praćenju pulsa, kako bi popravili svoje rezultate i dostigli ciljeve koje su sebi postavili.

Pored unapređene funkcionalnosti, miCoach mobilna aplikacija za iPhone® je sada dostupna i na iPod® touch-u, a obe pomenute verzije daju instrukcije korisniku da ubrza ili uspori tokom zagrevanja i treninga na osnovu ritma rada srca. I dok ova aplikacija i dalje prati razdaljinu, brzinu, vreme i kalorije, trkači koji svom treningu dodaju miCoach monitor pulsa i miCoach CONNECT za iPod® i iPhone® moći će u realnom vremenu da dobijaju audio instrukcije vezane za otkucaje srca .

miCoach monitor pulsa i miCoach CONNECT za iPod® i iPhone® za miCoach mobilnu aplikaciju su dostupni na www.adidas.com u SAD-u, Engleskoj, Holandiji, Nemačkoj i Francuskoj kao i u odabranim adidasovim prodavnicama u Sjedinjenim državama. miCoach Connect će se uskoro, do kraja 2011. godine, pojaviti i na ostalim tržištima sveta.

miCoach system sportistima nudi različite načine poboljšanja rezultata:

miCoach Pacer je mali, lagani uređaj koji vam omogućava da u realnom vremenu, dok vežbate čujete instrukcije preko slušalica ili u kombinaciji sa vašim MP3 uređajem. Dok trčite, miCoach vam daje verbalne instrukcije (na primer: ubrzaj do zelene zone, uspori do plave zone i slično) kako biste ostali u okviru željene zone ritma srca i kako biste nastavili da trčite na nivou koji vama lično odgovara.

miCoach mobilna aplikacija za iPhone, Blackberry i Android uređaje koristi GPS za aktivne instrukcije u realnom vremenu zasnovane na brzini i praćenju lokacije, i to je čini dostupnom milionima vlasnika smart telefona putem opcije besplatnog download-a u odabranim prodavnicama.

adidas, miCoach

Facebook komentari: