Adidas slušalice za soundtrack tokom vežbanja

Iako su mnogi očekivali da Addidas brend, kada su nove slušalice u pitanju, krije nedostatke u hardveru, proizvod je ipak dokazao drugačije, te se ispostavilo da se radi o solidnom upgrade-u u odnosu na dostupne modele slušalica.

PCPress.rs Image

Nove slušalice kreirala je kompanija Zound, koja iza sebe već ima reputaciju kada je audio oprema u pitanju, tako da se dobija čist zvuk koji bi, kako se tvrdi, trebalo da zadovolji i najosetljivije uho. Pored kvaliteta zvuka slušalice su i fleksibilne, te mogu da se savijaju na više načina, što znači da mogu bezbedno da se spakuju a da se ne vodi previše računa da li će se u nezgodnom položaju oštetiti. Iza desne slušalice nalazi se mali džojstik, koji služi za kontrolisanje jačine zvuka, te premotavanje i ubrzavanje pesama, i prilično je zgodniji za korišćenje od tastera koji se obično koriste za upravljanje slušalicama.

PCPress.rs Image

Adidas RPT-01 slušalice tako mogu da pruže do 40 sati bežičnog uživanja u muzici, te imaju pletene navlake koje mogu da se skidaju kako bi se lakše očistile, a moći će da se nabave po ceni od 169 dolara.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,