Data centri 2024

Adobe daje svim svojim korisnicima besplatno dva meseca Creative Cloud

S obzirom da sve više ljudi radi i uči od kuće, usluge u cloud-u postaju važnije nego ikad jer omogućavaju studentima i radnicima da zajedno rade na daljinu i zajedno sinhronizuju svoje fajlove, kao i da im mogu pristupiti s bilo kog mesta, poput njihovih kućnih računara.

PCPress.rs Image

Besplatno dva meseca

Adobe-ov Creative Cloud jedan je od tih servisa i čini se da kompanija sada daje svim svojim pretplatnicima dva meseca besplatno. Korisnici treba da imaju Creative Cloud nalog i pretplatu za početak, tako da ćete zapravo besplatno produžiti pretplatu za dodatna dva meseca.

Međutim, iz nekog razloga Adobe zaista nije pokazao kako da zatražite ovu opciju. Umesto toga, čini se da je kompanija sakrila ponudu i da ćete morati da prođete kroz neke korake da biste je zatražili. Pre svega, moraćete da se prijavite na svoj Creative Cloud nalog. Drugo, nakon što ste se prijavili, idite na odeljak Manage Plan i zatražite da otkažete svoj plan.

Međutim, ne brinite, zapravo nećete otkazati svoj plan. Izaberite opciju koja kaže „Too expensive“ i pritisnite nastavak, nakon čega će vas Adobe uputiti na stranicu s ponudama da vas ubedi da ostanete. Ovde bi trebalo da nađete opciju za besplatan program od dva meseca.

Pročitajte i:  Adobe zapretio tužbom zbog "kopiranja" logoa

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,