Adobe: Napredne web konferencije

acrobatconnectKompanija Adobe predstavila je značajno unapređenje Acrobat Connect Pro rešenja za web konferencije. Ova platforma organizacijama omogućava da ostvare bogatu komunikaciju i saradnju sa zaposlenima, partnerima i korisnicima.

Nova verzija rešenja Acrobat Connect Pro moći će da se integriše sa bilo kojim sistemom za audio konferencije, što omogućava iskorišćavanje postojećih investicija. Telefonski zvuk se može prenositi i učesnicima preko VoIP-a, a napredne mogućnosti kontrole obuhvataju upravljanje učesnicima i sinhronizaciju snimanja.

Povećan kapacitet za održavanje webinara omogućiće da do 80.000 ljudi istovremeno učestvujeu sesijama koje mogu obuhvatiti i bogat medijski sadržaj, živ i snimljen video, kao i da budu interaktivne. Poboljšana je i bezbednost prilikom deljenje sadržaja stonog računara, a moguće je i odrediti sadržaj koji aplikacije može biti deljen preko Acrobat Connect Pro rešenja. To omogućava saradnju bez straha od ugrožavanja podataka. Uz novo izdanje Adobe nudi i novi model implementacije. Pored trenutnog hostovanog rešenja, Connect Pro će biti dostupan i kao usluga kojom Adobe upravlja za potrebe korisnika.

Među osnovne mogućnosti ovog rešenja spadaju podrška za PDF dokumente uz integraciju sa Acrobatom, zakazivanje i upravljanje sastancima kroz Lotus Notes, laka migracija naloga, a radi se na tome da Acrobat Connect Pro može da se koristi preko mobilnih telefona. Prvi podržani uređaji su Apple iPhone i Pod Touch. S obzirom da je Connect Pro zasnovan na Flash tehnologiji, praktično svi korisnici računara povezanih na internet mogu se vrlo brzo uključiti u interakivne web sastanke.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Adobe Acrobat dodaje generativnu AI 
SBB

Tagovi: , , , , , ,