BIZIT plus

AGON PRO AG274QS monitor: QHD rezolucija i 300 Hz osvežavanje

AGON by AOC, jedan od vodećih svetskih brendova gejming monitora i IT opreme svom AGON PRO portfoliju dodaje AGON PRO AG274QS – superbrzi gejming monitor veličine 68.58 cm (27”) i stope osvežavanja 300 Hz. Opremljen brzim IPS panelom koji podržava DisplayHDR 600, s 1 ms GtG vremenom odziva i QHD rezolucijom, ovaj model savršeno odgovara esport gejmerima i entuzijastima.

PCPress.rs Image

Oštar i brz

Trenutni modeli AGON PRO linije s Full HD-om, 25” AG254FG (360 Hz) ili 27” AG274FZ (260 Hz), odlično dokazuju kako se izuzetna brzina može kombinovati s visokokvalitetnim IPS panelima i nagrađivanim dizajnom usmerenim na gejmere. S izuzetnih 27” AG274QS, AGON by AOC donosi oštriju QHD rezoluciju (2560×1440 piksela) i moćnih 300 Hz, što ga čini prvim QHD monitorom na tržištu po pitanju stope osvežavanja.

PCPress.rs Image

Imajući dvostruko veću stopu osvežavanja od standardnih gejming monitora od 144 Hz, AG274QS prikazuje radnju s više fluidnosti i tačnosti. To je posebno vidljivo u FPS gejmingu u kojem su milisekunde itekako važne – što brže gejmer uoči protivnika i njegove nepredvidive poteze, to brže i bolje može reagovati i osigurati svoju prednost.

Pročitajte i:  Potpuno proizvedena u Kini - prva gaming PC matična ploča

Uz brzi IPS panel (27“) s tri strane bez okvira, AG274QS poseduje i QHD rezoluciju (2560×1440) i brzinu osvežavanja od 300 Hz. Kombinacija ovih karakteristika san je svakog gejmera. Zahvaljujući vremenu odziva od 1 ms GtG i 0,5 ms MPRT, brza akcija deluje glatko i gotovo besprekorno. Budući da su tehnologija Adaptive-Sync i podrška za AMD FreeSync Premium ugrađeni u monitor, titranje i zastajkivanje su eliminisani zahvaljujući varijabilnoj brzini osvežavanja.

PCPress.rs Image

Kako bi pratio gejmere u brzom i napetom gejmingu i fotorealističnim impresivnim gejming iskustvima, AG274QS dolazi s DisplayHDR 600 sertifikatom. Ekran može istovremeno postići maksimalno osvetljenje do 600 nita za prikaz svetlih, privlačnih eksplozija ili purpurnih krajolika s neverovatnim sunčevim svetlom i oštrim senkama.

AG274QS, monitor nagrađen s Red dot design priznanjem, prati proverenu AGON PRO formulu za uspeh: gotovo nepostojeći trostrani okvir za multi monitor setup, projektor logotipa koji služi kao podsetnik na AGON PRO liniju, i prilagodljive RGB efekte (Light FX) koji se mogu povezati s drugom AOC opremom zahvaljujući sveobuhvatnom G-Menu softveru. Kao dodatak prilagođavanja korisniku, AG274QS ima čvrsto metalno postolje sa širokim rasponom podešavanja visine, nagiba, orijentacije i zakretanja.

Pročitajte i:  Novi 32-inčni 4K pametni monitor kompanije LG ima ugrađene Netflix i Google Calendar funkcije 

PCPress.rs Image

S četiri USB 3.2 ulaza, monitor se može koristiti i kao priključna stanica za povezivanje periferije kao što su tastatura, miš, slušalica i sl. Isto tako, s dva zvučnika od 5W i DTS zvukom, AG274QS spretno odgovara na potrebe najzahtevnijih gejmera. Integrisani držač slušalica na monitoru dodatno pomaže u smanjenju zastoja na borbenim gejming terenima. Uključen QuickSwitch kontroler olakšava podešavanje postavki OSD-a, a njime se može upravljati i preko joysticka ili G-Menu softvera.

AGON PRO AG274QS biće dostupan od juna 2022. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 139 029 dinara (bez PDV-a).

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,