BIZIT plus

Aigo BS: Nova poslovna saradnja sa kompanijom Dell

Predstavnici kompaije AIGO Business System i američke kompanije DELL potpisali su ugovor, koji podrazumeva kupovinu Dell-ove opreme direktno za kupce u okviru projekata kompanije AIGO, kojim je predviđen direktan uvoz za mala, srednja i velika preduzeća. 

aigo bs dell

AIGO Business System je u prethodnom periodu ostvario ozbiljne poslovne rezultate i kompanija čvrsto veruje da je napredak uvek predvođen uspesima koji se ostvaruju u sadašnjosti, i koji u najvećoj meri predstavljaju podsticaj za nizanje novih uspeha.

Dragan Popović, direktor AIGO BS je ovom prilikom izjavio: „AIGO BS je već niz godina jedna od ozbiljnijih kompanija u okviru IT sektora na domaćem tržištu i sasvim sigurno je lider u oblasti printing poslovanja. Potpisivanjem ovog ugovora i dobijanja novog statusa sa Dell-om, samo je i formalna potvrda našeg dugogodišnjeg uspešnog prisustva, rada i ostvarenih poslovnih rezultata u oblasti informacionih tehnologija, koja posebno naglašava obezbeđivanje kvaliteta i posebno poverenje u naše proizvode i usluge. Predstavnici kompanije DELL, naši dugogodišnji partneri su prepoznali kvalitet našeg rada, vizije i misije koje kao kompanija negujemo i za koje ćemo se uvek zalagati. Trudimo se da koliko energije, pažnje i strasti ulažemo u odnosu sa partnerima, isto toliko vodimo računa o fer odnosu i građenju poverenja sa kupcima”.

Zorica Dodić - Izvršna direktorka kompanije AIGO BS docekala je predstavnike medija u prostorijama Srpske asocijacije menadžera
Zorica Džodić – Izvršna direktorka kompanije AIGO BS docekala je predstavnike medija u prostorijama Srpske asocijacije menadžera

AIGO BS, kao članica Srpske asocijacije menadžera, održala je u prostorijama ovog udruženja Radni doručak sa predstavnicima medija, gde je pored predstavljanja kompanije objasnila na koji način se putem novih tehnologija može pristupiti pametnom i savremenom poslovanju, koje neminovno obezeđuje nesmetani rad, kao i velike uštede u svakodnevnim poslovnim aktivnostima.

Pročitajte i:  Intel je i dalje najveći proizvođač računarskih procesora

Događaju su prisustvovali i predstavnici kompanije DELL, Tomislav Juraga, Regional Director SEE – South East Europe i Aleksandar Šajatović, account executive/country manager, EMEA/South.

Facebook komentari: