PC Press Studio

Predstavljen novi Intel Xeon

Intel korporacija predstavila je Intel Xeon  procesor iz E7-8800/4800 v3 porodice proizvoda, koji omogužava ubrzan uvid u posao kroz analize u realnom vremenu i poboljšane performanse i pouzdanost za ključne računarske procese.

INTEL_XeonE7v3_3_p

Poslovne informacije u realnom vremenu su glavni prioritet kompanija iz širokog spektra industrije, od zdravstvene zaštite do prodaje i telekomunikacija, između ostalih, kažu iz Intela. Potreba za brzim ekstrahovanjem vrednih uvida iz velike količine podataka je osnovni zahtev za nove tehnologije memorijskih računarskih procesa i big data analiza, a Intel Xeon procesor iz E7 v3 porodice, pomaže korisnicima da na bezbedan način obrade i analiziraju velike skupove podataka u sistemskoj memoriji, radi bržeg odlučivanja i poboljšane operacionalne efikasnosti.

“U ekonomiji digitalnih servisa, uspeh i propast mogu da zavise od brzine reagovanja kompanije na uvide iz ogromne količine podataka”, rekla je Dajen Brajant, viši potpredsednik i generalni direktor Data Center grupe u Intelu.

“Intel Xeon procesor iz E7 v3 porodice je motor za ubrzanje poslovne inteligencije kroz analize u realnom vremenu, koji omogućava poslovima da poboljšaju zadovoljstvo korisnika kroz personalizovane proizvode i usluge, kao i da generišu nove tokove prihoda i poboljšaju operativnu efiaksnost”.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Intel nema planove za izgradnju fabrike poluprovodnika
SBB

Tagovi: , , ,