Aktivacijom do karata za BIZIT!

Iskoristite jedinstvenu priliku koja će vam obezbediti dve neverovatne mogućnosti. Na MatchAbout aplikaciji postavite mišljenje na temu: “Šta mislite da je najvažnije pitanje digitalne ekonomije danas?” i ukoliko Vaše pitanje sakupi najviše lajkova osvojićete 2 karte za BIZIT, kao i priliku da dobijete odgovor na konferenciji.

PCPress.rs Image

Šta vam još MatchAbout omogućava?

Brojne funkcionalnosti koje poseduje MatchAbout učiniće da posetioci svakog događaja u svakom trenutku budu informisani o svim zbivanjima. Svejedno da li se radi o periodu pre ili nakon događaja, a pogotovo za vreme njegovog trajanja. Na licu mesta, dok manifestacija traje, postaje moćan alat koji služi i u edukativne, kao i u zabavne svrhe, a gledano iz biznis ugla, odličan medij za promovisanje.

Za sve one koji uvek vole da budu u toku, Event Info omogućiće im da se upoznaju sa događajem i pre nego što ga posete. Ova opcija omogućava posetiocima da budu u toku sa agendom događaja, da imaju na raspolaganju sve logističke informacije i pre svega da uvek imaju pravu osobu kojoj mogu da se obrate.

Pročitajte i:  BIZIT Plus Seminar: Uobičajeni strahovi kupaca i kako ih prevazići

Event Wall je funkcionalnost koja na svakom događaju odmah privuče pažnju. Osim što predstavlja vremensku liniju na kojoj se u realnom vremenu pojavljuju statusi i informacije, kao na društvenoj mreži, posebna atrakcija je kada se putem velikog ekrana sve to prenosi uživo. To je značajna motivacija za učesnike da se uključuju i da dele sopstvene utiske i preporuke, fotografije, da komentarišu i lajkuju.

PCPress.rs Image

Prava poslastica za sve učesnike u pogledu aktivacije su Q&A sesije, kao i različite vrste anketa i upita (polls) koje mogu da se obavljaju uživo. Posetioci imaju priliku da iznose svoje mišljenje, da daju ocene, kao i da utiču na sadržaj, u slučaju da se glasa o određenoj temi. Definitivno se može reći da je ovo jedna od najdražih opcija učesnicima, jer mnogi ne dobiju priliku da postavljaju pitanja, dok neki imaju barijeru da to učine pred svima. MatchAbout ove izazove uspešno rešava.

Za dobru zabavu pobrinuće se gejmifikacija. U tu svrhu poslužiće različite vrste igara i zadataka, u kojima učešča mogu da uzmu svi učesnici i korisnici aplikacije, a oni najsrećniji ili najspretniji osvajaju nagrade. Zabava je uvek dobro došla!

Pročitajte i:  BIZIT Plus seminar Kontekst prodaje – Predstavljamo predavače – Branko Đaković

Kako da postanete kreator sadržaja diskusija?

Postanite aktivan učesnik BizIt i pre sam konferencije, i još bitnije postanite kreator ovogodišnjih pitanja i tema.

Sve što je potrebno da uradite je:

  • Skinete MatchAbout aplikaciju sa Google Play-a ili App Store-a,
  • Pridružite se BIZIT događaju i u sekciji Q&A ostavite vaše pitanje

Vidimo se na BIZIT-u! 🙂

Facebook komentari: