ERP 2024

Alcatel- Lucent: Imenovan novi glavni predstavnik za region Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore

alcatel-lucentKompanija Alcatel-Lucent objavila je prošle nedelje Emila Visloguzova za glavnog predstavnika kompanije za region Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, kao i za generalnog direktora zajedničkog poduhvata kompanija Alcatel-Lucent i Pupin Telecom. Na novoj poziciji Emil Visloguzov će preuzeti sve odgovornosti koji se tiču organizacje svakodnevnih aktvnosti, ali će takođe preuzeti i vodeću ulogu u strateškom planiranju poslova Alcatel-Lucenta u zemljama za koje je zadužen.

Emil je na ovoj poziciji zamenio Arnauda Le Ruena koji je u kompaniji dobio novu ulogu.

“Veliko mi je zadovoljstvo što Emilu mogu da poželim dobrodošlicu na novu poziciju. On je talentovani profesionalac, čije iskustvo u oblasti prodaje je bilo od ogromnog značaja za razvoj naših poslova u Bugarskoj i Rumuniji. Siguran sam da će Emil doprineti daljem unapređenju aktivnosti Alcatel-Lucenta u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, a u isto vreme obezbediti najbolje uslove našim lokalnim potrošačima”, rekao je Raoul Ros, potpredsednik Alcatel-Lucenta za jugoistočnu Evropu.

Emil Visloguzov je dodao da je njegov cilj da doprinesem razvoju u oblasti telekomunikacija u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori. Pre nove pozicije, Emil je bio glavni predstavnik kompanije Alcatel-Lucent i generalni direktor za poslove kompanije u Bugarskoj kao i globalni glavni menadžer prodaje za sektor železnice za jugoistočnu Evropu.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Intel dobija 8,5 milijardi dolara u okviru CHIPS zakona