Računari i Galaksija

Telekom Srbija: AMSS kartica u MTS postpaid

amssPored povoljnih roming tarifa MTS je u letnjem periodu i sezoni putovanja svojim korisnicima omogućio članstvo u Auto-moto savezu Srbije (AMSS) koje nudi niz pogodnosti u zemlji i inostranstvu za sve koji do 31. avgusta 2009. godine izaberu jedan od postpaid profila.

Svi koji na odmor putuju svojim automobilom svakako će se osećati sigurnije sa članskom kartom AMSS čiji je rok trajanja godinu dana, a omogućava:
* popravku vozila na putu, tri puta u toku trajanja članstva (do 40 km prelaska SPI vozila, u odlasku i povratku i do jedan čas rada),
* prevoz vozila u slučaju kvara, jednom u toku trajanja članstva (do 100 km prelaska šlepera, u odlasku i povratku), i
* prevoz vozila u slučaju saobraćajne nezgode, jednom u toku trajanja članstva, bez ograničenja u kilometraži.

Kao i povrat troškova:
* hotelskog smeštaja, do tri dana u hotelu “B” kategorije, u slučaju saobraćajne nezgode, dok traje popravka vozila, i
* prevoza članova porodice, vozom ili autobusom, u slučaju saobraćajne nezgode ili kvara vozila.

Tokom boravka u inostranstvu AMSS članska karta omogućava :
* uštede i pogodnosti u sistemu „pokaži svoju karticu”- Show your card,
* uslugu putne pomoći u sistemu “ZMIJA” – jednom godišnje – popravka vozila i/ili šlepanje do najbližeg servisa,
* prevoz vozila oštećenog u saobraćajnoj nezgodi, do prebivališta člana – jednom u toku trajanja članstva (važi za kontinentalni deo Evrope), i
* hotelski smeštaj, zbog popravke vozila oštećenog u saobraćajnoj nezgodi, do 300 evra.  Kredit za popravku, prevoz vozila ili prevoz članova porodice, po osnovu garancije, do 1000 evra ( uz obavezan depozit).

Svi novi postpaid korisnici ili oni koji žele da svoj prepaid profil zamene nekim postpaid tarifnim profilom, do 31. avgusta imaju priliku da se prijave za ovu promotivnu akciju u bilo kojoj poslovnici Telekoma Srbija i na poklon će dobiti člansku kartu AMSS. Potrebno je samo da prilože na uvid kopiju važeće saobraćajne dozvole koja glasi na njihovo ime. Promotivna akcija ne važi za one korisnike koji su se odlučili za jedan od promotivnih paketa MTS sa telefonom, odnosno prilikom kupovine telefona uz izabrani postpaid tarifni profil.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,