BIZIT plus

Alienware objavljuje 32-inčni 4K QD-OLED gejming monitor

Alienware prati svoj ultraširoki QD-OLED ekran od 34 inča sa par nadograđenih modela koji obećavaju da će pružiti poboljšane vizuelne efekte u igri. Kompanija ih je predstavila na CES-u 2024 u Las Vegasu.

PCPress.rs Image

Puno pokrivanje boja i potpuno crna boja

Prvo, tu je Alienware 32 4K QD-OLED, koji kompanija naziva „prvim 4K QD-OLED monitorom za igre na svetu“. Ovaj ekran ima Dolby Vision HDR, zakrivljeni panel i maksimalnu osvetljenost do 1000 nita. AW3225XF se takođe može pohvaliti prirodnom brzinom osvežavanja od 240Hz. Možete očekivati tamno crne nivoe mastila i puno pokrivanja boja. U stvari, AlienWare obećava crne boje koje su 10 puta tamnije od standardne slike.

Alienware je takođe najavio AW2725DF 360Hz QD-OLED ekran za igre. Kao što možete reći iz imena, ovaj ekran se može pohvaliti zapanjujućom prirodnom brzinom osvežavanja od 360Hz. Alienware hvali još jedan rekord koji je ovde oboren, nazivajući ovo „prvim svetskim“ QD-OLED ekranom od 360Hz. Monitor dolazi sa AMD FreeSync Premium Pro i VESA AdapativeSync tehnologijom. Postolje je potpuno podesivo da odgovara različitim postavkama, a minimalna heksagonalna osnova omogućava dodatnu nekretninu na stolu za dodatnu opremu.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: