BIZIT plus

NVIDIA uvodi G-Sync na GeForce Now

NVIDIA je najavila gomilu ažuriranja za svoju uslugu GeForce Now igre u cloud-u, uključujući dodavanje G-Sync tehnologije i dnevnih propusnica za striming za plaćene pretplatnike.

PCPress.rs Image

Cloud G-Sync uskoro dostupan

Podrška za Cloud G-Sync, koja će uskoro biti dostupna, radiće na ekranima sa promenljivom brzinom osvežavanja, kao i na monitorima koji su kompatibilni sa G-Sync-om. GeForce Now će prilagoditi brzinu osvežavanja ekrana tako da odgovara brzini striminga, u cilju minimiziranja kašnjenja kako bi se pružila brža igra.

Ako ste Ultimate pretplatnik, takođe ćete imati pristup povećanoj podršci za NVIDIA Reflex za određene naslove. Pored režima od 240 kadrova u sekundi, Reflex će uskoro podržavati strimove do 4K rezolucije i pri 60 fps ili 120 fps da bi igračima pružio više opcija. Pored toga, Android korisnici će uskoro moći da strimuju GeForce Now na svoje uređaje u rezoluciji od 1440p.

Počevši od početka februara, moći ćete da proverite GeForce Now Ultimate i Priority nivoe bez potrebe da se registrujete za jedan ili šest meseci van kapije zahvaljujući dnevnim propusnicama. Oni pružaju 24 sata pristupa odgovarajućem nivou sa svim omogućenim Ultimate ili Priority funkcijama. Oba nivoa nude praćenje zraka uz Ultimate koji nudi pristup DLSS 3.5 i Reflex-u.

Pročitajte i:  Kako ponovo omogućiti opciju za oštrinu slike Nvidia u kontrolnom panelu

Na drugom mestu, NVIDIA je otkrila gomilu igara visokog profila koje će uskoro stići na GeForce Now. Overwatch 2 i Diablo IV su sledeći Activision Blizzard naslovi koji će biti dostupni na servisu. Tri Call of Duty naslova stigla su na servis u novembru. Steam verzije obe Blizzard igre će u početku biti dostupne, iako NVIDIA napominje da je podrška za Battle.net pokretač na putu.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: