ePlaneta

Allied Telesis noviteti

IMAG0508 Kompanija Allied Telesis (www.alliedtelesis.com), globalni proizvođač IP/Ethernet mrežnih rešenja i jedan od vodećih učesnika u razvoju ‘Triple Play’ mreža, zajedno sa ovlašćenim distributerima za Srbiju, kompanijama Direct Link i Sion Net, je organizovala konferenciju o rešenjima i novitetima u proizvodnoj liniji ali i novinama u ‘Star’ partner programu, stvorenih u cilju uspostavljanja bolje saradnje sa partnerima u regionu.

Tehnološki stručnjaci lokalnog predstavništva ‘Allied Telesis Srbija’, su održali niz predavanja na temu upotrebne vrednosti Allied Telesis rešenja u svim aspektima i tehnološkim scenarijima budućnosti kao što su npr:

– Konsolidacija Data Centara

– IP Video nadzor i bezbednost

– Pristupna bezbednosna rešenja

– Tehnološka tranzicija ka IPv6 standardu

– Eco-friendly filozofija u proizvodnji mrežnih uređaja

Praktična demonstracija je obuhvatila prikaz rezilijentnih tehnologija u izgradnji poslovnih računarskih mreža. Primena ovih tehnologija u poslovnim mrežama, do skora ekskluzivitet samo “telco” rešenja, pružaju neophodnu visoku dostupnost mrežne infrastrukture kako u Data centrima tako i u svim poslovnim mrežama kojima je visoka pouzdanost i sigurnost imperativ.

Predstavljene su i tehnološke karakteristike najnovije, ekološki orijentisane, serije svičeva. Kreiranjem ove serije proizvoda, Allied Telesis je pokazao svoju posvećenost stvaranju funkcionalnih proizvoda koji će u isto vreme zadovoljiti zahtevne standarde energetske efikasnosti i ostvariti realnu uštedu. Redundantno fiksno napajanje je glavna odlika ovih svičeva, koji su upravo zahvaljujući ovoj funkcionalnosti, prvi proizvodi te vrste u svetu. Rezultat je kompaktno, efikasno i pre svega pristupačno rešenje koje ostvaruje do 50% energetske uštede.

Pročitajte i:  Jednostavan, pouzdan i cenovno pristupačan video-nadzor

“Smanjenje ukupne energetske potrošnje i opsega operativne temperature je bio glavni kriterijum u dizajniranju ovih proizvoda” Izjavio je g-din Viktor Krstić – Solution Engineer, Allied Telesis Balkan Region, “Energetska efikasnost u kombinaciji sa bezbednim pristupom i pripremom za protokole budućnosti, kao što je npr. IPv6, pružaju izdržljivo rešenje za primenu u svim segmentima i industrijama. Jako smo ponosni na činjenicu da ovi proizvodi zaista ostvaruju znatnu energetsku uštedu, čime podržavamo ekološke inicijative i aktivno učestvujemo u očuvanju prirodnih resursa za buduće generacije.”

Kompanija Allied Telesis je takođe posvećena unapređenju saradnje sa najbitnijem faktorom svog uspeha – svojim partnerima. Jedan deo inovacija u ‘Star Partner Appreciation’ programu ove kompanije, predstavlja kreiranje novog Partner Portala koji predstavlja usavršenu podršku u vidu integrisanih usluga za sve umrežene partnere, bez obzira na granu industrije kojom se bave. Ključna poboljšanja su napravljena za podršku partnerskom sektoru u istočnoj i centralnoj Evropi u vidu dostupnosti neophodnih meterijala, namenjenih reselerima, sistem integratorima i distributerima širom regiona. Jedan deo partner portala pruža mogućnost lokalizacije sadržaja i svih neophodnih materijala, uz bolju tehničku, edukativnu i marketinšku podršku.

Pročitajte i:  Jednostavan, pouzdan i cenovno pristupačan video-nadzor

“Allied Telesis se trudi da sasluša zahteve svojih partnera, iz svih regiona sveta, i da, na taj način, napravi izmene u svom programu i prilagodi svoju podršku zahtevnim uslovima tržišta koje se konstantno menja. Srbija u tom pogledu nije nikakav izuzetak.” Izjavio je g-din Jovan Bakočević – Country Manager, Allied Telesis Balkan region. “U našem regionu je prepoznata potreba za boljom podrškom u vidu pristupa neophodnim materijalima koji u velikoj meri dalje utiču na prodajne i distributerske aktivnosti. Nova poboljšanja u partnerskom programu dodatno osnažuju naše poslovne procese sa partnerima u regionu i direktno utiču na rast poslovanja kroz bolje komunikacione procese. Na ovaj način pružamo pravo rešenje za njihove probleme a stičemo poverenje i posvećenost zajedničkom cilju.”

Izvor: SionNet

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,