AMILO u duetu

PCPress.rs ImagePrenosivi računar AMILO Sa 3650 sa pojačanim grafičkim performansama do 470% je pravi izbor za svakoga ko zahteva snažnu grafiku, a ne želi da izgubi na mobilnosti. Izuzetno pojačanje grafike se postiže jednim od prvih rešenja eksternih grafičkih sistema na svetu – Fujitsu Siemens Computers AMILO „Grafik buster“ (GraphicBooster) – zahvaljujući kome je ovaj moćni duo ujedno kompaktan i moderan. Grafička senzacija dimenzija 18x13x3.35 cm i mase 0,5 kilograma svoje performanse duguje grafičkoj karti ATI Mobility Radeon HD 3870 sa 512 MB namenske grafičke memorije.

Trodimenzionalne igrice, obrada videa i fotografija visoke definicije (HD) su prava dečija igra za AMILO Notebook Sa 3650, na koji je sada moguće povezati do tri monitora. GraphicBooster ima izlaze tipa DVI-I i HDMI, dok računar AMILO Sa 3650 poseduje samo DVI-I izlaz. Bežična tastatura i miš mogu da se koriste preko dva USB 2.0 ulaza u malom a snažnom paketu. „Želimo da ponudimo svojim klijentima vrhunsku tehnologiju ne tehnologije radi, već zarad dodate vrednosti“, objašnjava Hartmut Vurlejn (Hartmut Woerrlein), direktor programa prenosivih računara za kućne korisnike Fujitsu Siemens Computers-a. „Razvojem GraphicBooster-a sa svojim partnerom AMD izlazimo u susrperformansama.“

Pročitajte i:  Nvidia drži 98 procenata GPU tržišta za data centre

PCPress.rs ImageAMILO Sa 3650 se ističe i bez svog “grafičkog” partnera. Kao dodatak vrhunskoj procesorskoj tehnologiji AMD-a i glavnoj memoriji do 4 GB, ova kompaktna mašina takođe nudi integrisane načine bežičnog umrežavanje u vidu „draft-n“ WLAN i Bluetooth 2.0 tehnologije i, zahvaljujući ATI Radeon HD 3200 integrisanoj grafici, trajanje baterije do 4,5 sata. Ekran dijagonale 13,3 inča (33,78cm) i težina od samo 2,4 kilograma omogućava vam da ponovo otkrijete mobilnost. Karakteristike, poput SATA SuperMulti-Format DVD rezača i Double Layer podrška, tastatura otporna na prosutu tečnost kao i mnogobrojni interfejsi, npr. DVI-I, eSATA, USB 2.0, i 15-u-1 čitači kartica, čine AMILO Sa 3650 privlačnim svakome ko želi vrhunski dizajn u spoju sa vrhunskom tehnologijom.

 „GraphicBooster je revolucionarno rešenje koje nudi neverovatnu raznovrsnost i prilagodljivost prenosivim računarima, dozvoljavajući im da se prebacuju sa nivoa zadovoljavanja potreba svakodnevnog računarstva do zahtevnog igranja i to jednostavnim priključkom koji je dovoljno prenosiv da omogući moćne 3D performanse u hodu,“ kaže Jan Meknuton (Ian McNaughton), menadžer proizvoda i platforme u kompaniji AMD. Bez obzira da li ste igrač nameren na „žurku na mreži“ ili student dizajna kome je za univerzitetske aktivnosti  potreban prenosivi računar ali kod kuće pune grafičke performanse – ovo je optimalno rešenje. Ukupne mase nešto ispod 3 kilograma i nešto veći od ručne torbe a ipak sa punim grafičkim performansama konvencionalnog vrhunskog PC-a, ovaj dinamički duo postaje idealni partner za putovanja za svakoga ko koristi prenosivi računar a ne želi da se odrekne performansi desktop računara. AMILO Sa 3650 i AMILO GraphicBooster biće dostupni u specijalizovanim maloprodajama od decembra 2008.

Pročitajte i:  AMD Ryzen 8700G "delidded" – radi na 25 stepeni Celzijusa manje i do 17% brže

Izvor: TVCom, PC Press

 

 

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,