Android aplikacija – Bingo Madness 1.15

Sigurni smo da ovakav bingo još niste igrali. Još malo, pa Bingo Madness (goo.gl/XY8WO) ne bismo mogli ni da nazovemo klasičnom bingo igrom, s obzirom na to šta su autori implementirali. Naime, igra koristi osnovna pravila binga, ali ih sprovodi u offline režimu – bez protivnika, i sadrži klasične nivoe koje je potrebno prelaziti.

Bingo Madness 1.15Postoje četiri poglavlja od kojih se svako sastoji od po 27 nivoa. Nivoi su zapravo bingo kartice na kojima su ucrtane različite geometrijske figure. Da biste prošli dalje, potrebno je dobiti brojeve koji se nalaze na poljima koja čine pomenutu figuru. Na početku su to jednostavni oblici sastavljeni od malog broja elemenata (brojeva), dok se napretkom stvar usložnjava. Svaki pogođen broj donosi određen broj novčića, a ako uspete da popunite karticu i dobijete tzv. Blackout, bankovni saldo će se još više uvećati. Važan faktor predstavlja vreme pošto igra brojeve izbacuje onoliko brzo koliko ste vi u stanju brzo da tapnete prstom o ekran. Novčićima se kupuju nove kartice i na taj način napredujete. Ukoliko ostanete bez kovanica u džepu možete ih kupiti za pravi novac ili jednostavno sačekati sat vremena.

Pročitajte i:  Nov način pretrage na YouTube Music 

U igri postoji i šest vrsta pomoći koje olakšavaju kompletiranje nivoa. Tako se proticanje vremena može usporiti, AI rutina može da vam označava da li imate pogodak na kartici, na igračko polje možete da bacite bombu koja sva susedna polja pretvara u pogotke i slično. Nažalost, i uz njihovu pomoć kasniji nivoi mogu se pokazati kao krupan zalogaj. Broj kuglica sa brojevima je sve manji, figure su sve glomaznije i razuđenije, a kartice koštaju kao da su od zlata. Zbog toga ćete biti u prilici da često ponavljate ranije odigrane nivoe u potrazi za savršenim skorom i novčanom nagradom koja za to sledi.

(Objavljeno u časopisu connect 29)

Facebook komentari: