Novi Bravia televizori i u Srbiji

Nova linija televizora kompanije Sony 2013 BRAVIA HDTV od danas je dostupna i na srpskom tržištu, najavljeno je iz ove kompanije.

One-touch mirroring opcija W8Od danas, 29. maja, Sony Centar u Ušću prvi je koji nudi poslednju seriju Sony BRAVIA televizora, a u promotivnom periodu, do 14. jula, Sony televizori mogu se kupiti u specijalnom pakovanju „Savršen par” – Bravia W9 veličine ekrana 46-55 inča u paru sa mobilnim telefonom Xperia Z, kao i Bravia W8 veličine ekrana 47-55 inča u paru sa mobilnim telefonom Xperia L, koji korisniku pruža inovativnu Sony tehnologiju.

„Naš cilj je razvijanje televizora sa mogućnošću prikaza bogate i živopisne slike, koja će korisniku pružiti jedinstveno iskustvo”, izjavio je Nebojša Popovski, menadžer prodaje kompanije Sony u Srbiji. „Napredna OneTouch funkcija koja koristi NFC (Near Field Communication) tehnologiju, proširuje mogućnosti povezivanja i omogućava trenutni prikaz sadržaja sa mobilnih telefona i drugih uređaja na velikom ekranu. Upravo zbog toga nova W serija televizora i Xperia telefon predstavljaju savršen par”.

Nove W serije LED BRAVIA televizora uključuju modele KDL-W905A, KDL-W805A, KDL-W650A i KDL-W600A. Pored toga što imaju mogućnost Wi-Fi povezivanja, svi modeli W serije koriste Sony X-Reality PRO procesor slike koji obezbeđuje oštriji prikaz detalja bez obzira na izvor sadržaja koji se prikazuje. Ova serija takođe koristi i Motionflow XR tehnologiju koja poboljšava prikaz brzih akcionih sadržaja i video igara.

Pročitajte i:  Sony napravio soundbar za PS5 i Xbox Series X

KDL-W905A model je dostupan u veličini ekrana od 55 inča po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 3125 evra. KDL-W805A model dostupan je u veličinama ekrana od 55 i 47 inča i cena počinje od 1700 evra. KDL-W650A model dostupan je u veličinama ekrana od 32 inča po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 560 evra.

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,