Antstream Arcade donosi više od 1.000 retro igara na Xbox

Antstream Arcade nudi preko 1300 retro naslova igara na Xbox One i Series X/S, sa značajnim naslovima kao što su Space Invaders, Metal Slug i Bubble Bobble. Kompanija kaže da će se ovi naslovi moći igrati odmah bez dodatnog preuzimanja ili instalacije preko svoje platforme za igre u cloud-u, sa više naslova koji se dodaju svake nedelje.

PCPress.rs Image

Antstream koristi tehnologiju modifikovanja originalnih igara

Usluga će podržavati čuvanja igara u cloud-u, online semafor i mogućnost preuzimanja igre sa više uređaja. Antstream Arcade je već dostupan za Mac, PC, Linux, Android TV, Firestick i Samsung televizore, ali ovo je prvi put da dolazi na konzolu za igre.

Antstream kaže da koristi svoju jedinstvenu tehnologiju za modifikovanje originalnih igara, omogućavajući kompaniji da kreira nove izazove mini-igara kako za nove tako i za igrače koji se vraćaju. Na primer, možete da igrate modifikovanu Pac-Man mapu gde je glavni cilj izbegavanje sakupljanja tačaka. Igrači će moći da učestvuju na turnirima, izazivaju druge igrače na duele ili se takmiče za najveći rezultat.

Pročitajte i:  Četiri XBOX ekskluzive stižu na PS5 i Switch

Antstream Arcade na Xbox-u će biti dostupan za pretprodaju u Xbox prodavnici. Cene će se kretati od 29,99 dolara godišnje sa jednokratnom opcijom kupovine za 79,99 dolara. Kompanija kaže da će sve buduće igre i nove funkcije biti uključene, bez obzira na koju opciju kupovine odlučite da idete.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,