AOC najavio nove poslovne monitore

Proizvođač monitora AOC najavljuje najnovijeg člana svoje E1 poslovne serije monitora, 27-inčni 27E1H model. S ovim najnovijim dodatkom, AOC nudi kompletnu B2B liniju monitora usmerenu na mala i srednja preduzeća, velika preduzeća, kao i za javni sektor.

PCPress.rs Image

Za kompanije koje zahtevaju ergonomske stalke, a još uvek žele da imaju moderan izgled, AOC nudi i monitore serije 90 koji su dizajnirani bez okvira, opremljeni IPS panelima i s 4 USB 3.0 porta, ili P1 seriju s velikim brojem ulaza i tri vrste panela. Svi AOC B2B monitori pokriveni su trogodišnjom garancijom.

Osnovni modeli: E1 serija

PCPress.rs Image

E1 serija je dizajnirana uglavnom za javni sektor, i poseduje tehnologije za poboljšanje produktivnosti kao što su Low Blue Light ili Flicker-Free tehnologija. Svi monitori ove serije su Full HD (1920×1080 piksela). AOC je prvobitno pokrenuo svoju E1 seriju s 21.5-inčnim 22E1D modelom opremljenim TN panelom i 21.5-inčnim 22E1Q sa MVA panelom. Dok je kod 22E1D TN panel pogodniji za brže sekvence zbog svojih 2 ms vremena odziva, 22E1Q model je bolje prilagođen aplikacijama bogatim kontrastom zahvaljujući statičkom kontrastu od 3000: 1 i širokim uglovima gledanja. 23 inčni 24E1Q ima IPS ekran za preciznije boje, kao i ultra tanki dizanjn koji pogoduje spajanju više monitora jedan pored drugog. Monitori imaju ugrađene zvučnike, postolje sa ugrađenim kablovskim upravljanjem i opremljeni su VESA nosačima.

Pročitajte i:  Samsung Electronics proglašen za broj 1 na globalnom tržištu OLED monitora

PCPress.rs Image

Ergonomski i fleksibilni: P1 serija

PCPress.rs Image

Svi monitori P1 serije opremljeni su podesivim nosačima(130 mm ili 150 mm), ugrađenim kablovskim upravljanjem I Quick-Release funkcijom za postavljanje monitora. Osim jednostavnog 22P1D modela s 21,5-inčnim TN panelom, ostali modeli P1 serije opremljeni su s četiri USB 3.0 porta za jednostavno spajanje perifernih uređaja i četiri različita video ulaza (VGA, HDMI, DisplayPort i DVI) za spajanje raznih uređaja. U segmentu veličine 23,8 inča, te 24 inča korisnici mogu da odaberu između dve različite razmere slike, 16:9 ili 16:10 s rezolucijom od 1920×1200 piksela. Oba monitora imaju dizajn koji je skoro bez okvira, precizne boje i pružaju široke uglove gledanja zahvaljujući IPS panelima. Ostali monitori u P1 seriji uključuju 21,5-inčne TN i MVA panele u Full HD rezoluciji ili 27-inčni IPS modeli u Full HD ili QHD rezoluciji.

Visoki kvalitet: 90P serija

PCPress.rs Image


Monitori serije 90 vizuelno se razlikuju od ostatka portfelja zbog svog jedinstvenog dizajna s završnim metalnim sjajem i okruglim postoljem. Zahvaljujući njihovim IPS panelima, boje su tačne i imaju široke uglove gledanja. Sva tri modela opremljena su ergonomskim postoljem koji omogućuju podešavanje visine do 130 mm, naginjanje u stranu, unapred i unazad i rotiranje, kao i funkciju Quick-Release za jednostavno postavljanje.

Pročitajte i:  AOC osnažuje kreatore s Graphic Pro U3 serijom: vrhunsko platno za prave boje

PCPress.rs Image

 

Facebook komentari: